Obavijesti

Sport

Komentari 50

Dagestanac odlazi neporažen! Uspavao Gaethjea pa zaplakao

Dagestanac odlazi  neporažen! Uspavao Gaethjea pa zaplakao

Gaethje je u par navrata opasnim udarcima zaprijetio Khabibu Nurmagomedovu, ali Khabib je zamalo i krajem prve runde nakon rušenja svladao Amerikanca

Khabib Nurmagomedov svladao je Justina Gaethjea i tako nastavio sa svojim povijesnim nizom bez poraza!

Oba borca u borbu su ušla dosta oprezno, a Amerikanac je ritam pokušao nametnuti low kickovima. Uspio je podijeliti i par direkta u glavu Dagestanca, no Khabib ga je ipak onda krenuo rušiti! 

Krajem prve runde to se isplatilo, no Amerikanca je ipak spasio kraj runde! U drugoj rundi krenula je druga priča...

Khabib je opet počeo rušiti Amerikanca u drugoj rundi, a potom je na parteru trokutom zahvatio Gaethjea i okončao borbu. Amerikanac je tapkao nekoliko sekundi, no sudac na prvu to nije primijetio! Izgledalo je kao da ga je Khabib nakratko i uspavao, a onda je uslijedio prekid!

Khabib je nakon svega toga pao na pod i zaplakao. Sjetio se preminulog oca kojem je obećao - ovo mu je bila zadnja borba u UFC-u!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
UFC 254 20:30 , Abu Dhabi, UAE
Sortiranje događaja
GOTOVO!

Gaethje je tapkao, Khabib mu je uhvatio ruku u trokutu i to je to! Kraj!

KAKAV LOW KICK!

Gaethje je pogodio brutalan low kick i Khabiba je zamalo srušio s njim! I s drugim ga je onda srušio, ali Khabib je u tom padu uspio zapravo završiti na leđima Amerikanca u parteru! 

KHABIB SRUŠIO

Strašno, Khabib je srušio Gaethjea! Na kraju mu je na podu išao izvesti polugu, ali Amerikanca je spasio samo kraj runde! Dagestanac ga je brutalno i izmorio... Kakva prva runda, ovo je fantastično! Dagestanac je imao 24 značajna udarca, Gaethje dva manje, ali Amerikanac izgleda izmoreno!

KHABIB NABIJA TEMPO

Khabib je počeo nabijati tempo Amerikancu, a ovaj bježi po oktogonu! Strašno agresivno se bori Dagestanac, napada koljenima, boksanjem! Ali čudesnu je kontru uvalio Gaethje, ovo se čulo brutalno! Jedan udarac u tijelo, jedan u glavu!

GAETHJE ODLIČAN

Gaethje se par puta odlično obranio od pokušaja Khabiba da borbu prebaci u parter, a par puta ga je pogodio i direktom i low kickom! Odličan start Amerikanca!

Komentari 50