To je to što me zanima!

Sve se urotilo protiv Hrvatske: Vatrenima ne paše, ali moraju

Izdrži li Kosovo do poluvremena, a već je na pola puta, bojimo se da se u igrače ne uvuče nervoza jer u ovakvim okolnostima nemoguće je pokazati dominaciju poput one u gostima, kad su Kosovu utrpali šest komada
Vidi originalni članak

Jutro je obično pametnije od večeri, kažu stari ljudi, pa je nedjelja ujutro donijela sastanak s delegatom i ljudima iz Uefe kojem su bili prisutni i ljudi iz HNS-a. I iako je Ante Čačić večer prije rekao "Nećemo igrati u nedjelju, to je sigurno. Pa za dva dana igramo ključnu utakmicu kvalifikacija u Turskoj!", Ujutro je ostalo malo prostora za manevar jer Fifinih termina za odigravanje utakmica naprosto nema.

Vatrenima nema druge, morat će istrčati na vjerojatno sablasno prazni Maksimir danas u 14.30 i nadati se da neće opet pljusnuti kiša pa opet prekinuti utakmicu.

Za Čačića je ogromna opasnost što je već odigrana 21 minuta utakmice. Dakle, otprilike 25 posto vremena bačeno je uludo, u raspravama treba li nastaviti ili ne, iako je bilo evidentno da se lopta uopće ni ne kotrlja na nekim dijelovima terena, a kamoli da može odskočiti.

Izdrži li Kosovo do poluvremena, a već je na pola puta, bojimo se da se u igrače ne uvuče nervoza jer u ovakvim okolnostima nemoguće je pokazati dominaciju poput one u gostima, kad su Kosovu utrpali šest komada. Što ako se netko ozlijedi? Za dva dana je Turska i treba nam svaki raspoloživi igrač. Što ako Kosovo zabije nekakav 'krumpir' i povede, a pred Vatrenima više nije cijela utakmica u kojoj imaju dovoljno vremena preokrenuti. Što ako...

Sve su to pitanja koja se, htio ili ne htio, vrzmaju po glavi hrvatskom izborniku i igračima jer ovo je ipak jedna od onih utakmica u kojoj je hrvatska javnost bodove upisala unaprijed, a iskompliciralo se sve što se moglo iskomplicirati.

U ovim trenucima hrvatski nogometaši trebali su odraditi samo lakši trening, ali sad su praktički pred autobusom jer na stadionu moraju biti već oko 12.30.

Tko zna kako će reagirati momčad koja je sinoć zaspala s informacijom da se danas sigurno ne igra, a probudilo ih je kucanje na vrata i vijest: Dižite se i brzo na doručak. Igra se u 14.30...

 

Idi na 24sata

Komentari 101

  • Mali Ali1 03.09.2017.

    Jadna majko. Nes ti treninga protiv Kosova taman dobro doslo pred utorak.

  • Fenix 03.09.2017.

    Ako itko ima srece onda su to "Vatreni"(odakle taj jadni naziv ??) Finska pobjedila,Ukraina pobjedila i jel to uroka protiv Hrvatske . Jucer onaj jadni komentator prica da je kosovo trazilo prekid a upravo je Modric inzistirao na tome. Kako nije sramota tog jadnika koji prenosi utakmicu da kaze da je Kosovo cekalo predugo na samostalnost.Zasto republika Srbska nije u natjecanjima ,zasto Krajina nije dobila samostalnost ?? Kad se politika mjesa u taj divan sport onda i bog prekida utakmicu i dabogda se nikad ne odigra !!

  • 03.09.2017.

    koliko samo para dobiju sto igraju za reprezentaciju i onda ih se jadne tjera da igraju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare