To je to što me zanima!

Švedski tenisač Soderling je konačno objavio kraj karijere

Kada sada razmišljam o tome, bilo bi bolje da sam bolje osluškivao svoje tijelo. Ali to je lakše zaključiti nakon nekog vremena, stoji u priopćenju Robina Soderlinga
Vidi originalni članak

Švedski tenisač Robin Soderling, nekada četvrti tenisač svijeta, odlučio je konačno prekinuti igračku karijeru nakon više od četiri godine što je izbivao s teniskih terena.

Soderling, koji ima 31 godinu, zadnji je put igrao na nekom turniru u srpnju 2011. u Bastadu. Nakon toga su uslijedili problemi sa zdravljem, bolovao je i od mononukleoze, ali nije u potpunosti prestao trenirati.

- Kada sada razmišljam o tome, bilo bi bolje da sam bolje osluškivao svoje tijelo. Ali to je lakše zaključiti nakon nekog vremena - stoji u njegovom priopćenju kojeg su prenijeli švedski mediji.

- Tenis je sport koji iziskuje da se na treningu daje maksimum kako bi se sačuvala pozicija među najboljima - dodao je.

Dva puta finalist Roland Garrosa, 2009. i 2010. godine, ušao je u povijest kao prvi igrač koji je pobijedio Španjolca Rafaela Nadala na zemljanoj podlozi u Porte d'Auteuilu 2009.

U karijeri je osvojio deset turnira među kojima i Paris-Bercy 2010. godine.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • josocer 25.12.2015.

    odlican igrac

  • zi_zippo 24.12.2015.

    znao sam da od povratka neče biti ništa,bila je to preogromna pauza da bi mogao ponovno zaigrati ozbiljno među top 10 gdje si nekad pripadao,sretno legendo..

  • 24.12.2015.

    Šteta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare