To je to što me zanima!

Švedskom prevarantu smije se cijeli svijet, ne samo Bangura

Branič Norkoppinga Andrea Johansson istaknuo je ozbiljnu kandidaturu za glumca godine na utakmici protiv AIK-a. Bangura ga je jedva dotaknuo. A onda - pravi šou
Vidi originalni članak

AIK je slavio 2-1 u 18. kolu švedske lige na gostovanju kod Norkoppinga . Domaći branič Andrea Johansson istaknuo je ozbiljnu kandidaturu za glumca godine. Šveđanina je nogometaš AIK-a Mohamed Bangura jedva dotaknuo.

Ono što je uslijedilo bio je pravi show. Johansson se srušio na travu i počeo previjati. Bangura je mogao napraviti samo jednu stvar u tom trenutku, što je i napravio. Nasmijati se na ovu glupost švedskog igrača.

Neki su na društvenim mrežama Šveđanina već proglasili najvećim glumcem u zadnjih nekoliko godina. No to je nepravedno prema Dinamovom pojačanju Bryanu Carrascu iz 2012. Čileanac je prije dolaska na Maksimir bio apsolutni hit na internetu.

Naravno, ne zbog igračke genijalnosti , već zbog nečega što nitko prije njega nikad nije napravio. Igrajući za čileansku U-20 reprezentaciju protiv Ekvadora, Carrasco je uhvatio suparnika za ruku i odalamio sam sebe.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • gec33 03.08.2015.

    hahaha koja legenda ovaj carassco,komedija:)

  • Einstain 7 03.08.2015.

    Hahahah ovaj crni kraljina

  • arsenalist 03.08.2015.

    Čovjek pretrpio prijelom kribriformne lamine a obojani se šeretski smije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare