To je to što me zanima!

Svetina: Nigdje u rješenju ne piše da raspišemo nove izbore

Stiglo je drugostupanjsko rješenje koje nalaže da se ponovno treba provesti nadzor gradskog ureda koji nas je nadzirao od srpnja do studenog, kaže Tomislav Svetina
Vidi originalni članak

Nakon što je stiglo rješenje inspekcije Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta , na konferenciju za novinare u Maksimir stigao je Dinamov direktor Tomislav Svetina. On je demantirao navode da Dinamo mora raspisati nove izbore.

- Nigdje u rješenju ne stoji da se u Dinamu moraju raspisati izbori. Stiglo je drugostupanjsko rješenje sportske inspekcije Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta koje nalaže da se ponovno treba provesti nadzor gradskog ureda koji nas je nadzirao od srpnja do studenog prošle godine. Nigdje u rješenju ne stoji da se provedu novi izbori - kazao je Tomislav Svetina i dodao:

- Na ovo nemamo pravo žalbe, ali možemo pokrenuti upravni spor. Vidjet ćemo hoćemo li ga pokrenuti - kazao je Dinamov direktor koji nije htio komentirati priopćenje inicijative Zajedno za Dinamo koja tvrdi kako zagrebački klub mora hitno sazvati skupštinu, raspisati izbore i promijeniti statut kluba.

Drugostupanjsko rješenje sportske inspekcije djelomično poništava prvostupanjsko rješenje i nalaže da se ponovi nadzor. Tako rješenje tumači Tomislav Svetina.

Idi na 24sata

Komentari 166

  • outlaw 08.03.2014.

    sram vas bilo 24 sata..mamićevi plačenici! brišete svaki komentar koji govori iskreno bez psovki i rasizma protiv Mamića! nikad više minuseva nisam vidio na jednom članku... SRAMOTA!!!

  • mestar 07.03.2014.

    Zao mi decki vasega truda, ali na zalost dok bandic i njegova druzina caruje Zagrebom, sve je uzalud. Njihova je drzavna uprava grada Zagreba, NS, mislim i vecina sudstva ako ne sve u Zg. i u sire. Sijetite se kako i na koji nacin su prisvojili NS.

  • POTPEC 07.03.2014.

    Opet će mamič i kompanija izmislit toplu vodu kako bio sebe opravdali. Samo do kada. Obruč se pomalo stiska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare