To je to što me zanima!

Svi u Spaladium! Torcida dolazi podržati Bogdanovića i društvo

Nema sumnje kako će pomoć organizirane navijačke skupine biti dodatni vjetar u leđa Bojanu Bogdanoviću i suigračima da prođu Nijemce i plasiraju se u finale kvalifikacijskog turnira.
Vidi originalni članak

U pokušaju proboja u finale kvalifikacijskog turnira za plasman na Olimpijske igre, hrvatska košarkaška reprezentacija danas bi trebala imati dodatnu pomoć i vjetar u leđa – Torcidu. Navijači Hajduka organizirali su se i pozvali sve svoje članove koji bi danas trebali u velikom broju doći u Spaladium arenu te podrškom pomoći Bojanu Bogdanoviću i suigračima u polufinalnom srazu s Njemačkom, a ako sve prođe po planu, i u sutrašnjem finalnom ogledu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NAŠ 'NIJEMAC' LONČAR Babo, poludi i vodi nas u Tokio! 'Nijemci nemaju centra koji bi mogao braniti Žižića i Bilana...'

Već smo pisali da oko 2.500 navijača koliko ih je u Spaladium arenu stiglo na ogled s Brazilom i jedva 1.000 koji su došli na ogles s Tunisom i nisu mogli stvoriti posebno dobru atmosferu u dvorani koja prima 12.000 gledatelja, pogotovo uz aktualne epidemiološke mjere i obavezu nošenja maski, i nema sumnje kako je u tom smjeru svaka pomoć dobrodošla. Pogotovo tako snažne navijačke skupine.

SKROMNO IZDANJE Iskreni Babo: Nismo bili pravi, a posebno ja. Blokada je u glavi...

Torcida ne pohodi organizirano košarkaške utakmice već preko 30 godina, od kad su zahladnjeli njihovi odnosi s čelnicima splitskog košarkaškog kluba, no sada je u pitanju reprezentacija i nema sumnje kako će se pripadnici najstarije navijačke skupine u Europi odazvati u velikom broju i tako još jednom poslati poruku da su uvijek na braniku Hrvatske, ali da ne podržavaju način na koji se vodi Hrvatski nogometni savez i zbog toga i izostaje njihova podrška nogometnoj reprezentaciji, kako na domaćim utakmicama, tako i na velikim natjecanjima.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 03.07.2021.

    Tocno,digli ruke od bidnoga ajduga

  • šiki007 03.07.2021.

    moglo bi bit i ranjeni nedaj bože bolje da stožer se nepetlja neće to bit stožer to će bit ako budu jadni paćenici koji rade za crkavicu ko i mi paćenici

  • nogomet123 03.07.2021.

    A sjetili si da napokon dođu, pa da je u Osijeku tražila bi se karta više

Komentiraj...
Vidi sve komentare