To je to što me zanima!

Svi žele Maradoninu imovinu, a Italiji je dužan 26 milijuna eura

Argentinski mediji pisali su da se za njegovo nasljedstvo bori čak osam žena i jedanaestoro djece. Ako će to morati platiti, neće im ostati baš ništa, tvrdi izvor Infobaea
Vidi originalni članak

Diego Armando Maradona (60) napustio nas je 25. studenog prošle godine. Tugovalo se za 'malim zelenim' diljem svijeta, a nakon što je i pokopan počelo se pričati o njegovom nasljedstvu, a i nasljednicima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je za nogometne karijere zaradio pozamašnu svotu novca, i 'ptice na grani' znaju kako je Diego živio, a sve je to i koštalo...

Netko, svakako, mora naslijediti njegovu imovinu (automobili, nekretnini, umjetnine, nakit...), ali vjerojatno su tek rijetki od njih razmišljali ima li Diego dugova.

BILI SU SKUPA 24 GODINE Bivša žena i kćeri u šoku! Diego Maradona izbacio ih iz oporuke

List Infobae piše da je Maradona ostao dužan Italiji čak 26 milijuna eura poreza za igranja u Napoliju, a da njegov dug nije 'otišao' s njim, nego da će ga njegovi legalni nasljednici morati vratiti. Dug je bio čak i veći, 37 milijuna eura, no kroz svakakva smanjenja došli su do posljednje cifre koju će netko morati platiti.

Podsjetimo, argentinski list Clarin pisao je da se za njegovo nasljedstvo bori čak osam žena i jedanaestoro djece od kojih šest nije priznao.

TU JE I ODVJETNIK, BRAĆA I SESTRE Borba za nasljedstvo: Čak osam žena i jedanaestero djece želi Maradoninih 75 milijuna dolara!

Neki od njih poslije ovog možda i odustanu... jer izvor blizak situaciji za Infobae tvrdi:

- Ako će to morati platiti, ne ostaje baš ništa!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ivica2610 17.01.2021.

    Pošto ga svojatamo da nećemo još morati iz proračuna platiti dio🤪

Komentiraj...
Vidi sve komentare