To je to što me zanima!

Svijet se naklonio maestru Luki: Modrić, i to je to. Asistenciju bi trebalo dati u muzej - umjetnost

'Luki Modriću treba podići spomenik' poručila je španjolska Marca nakon što je kapetan hrvatske reprezentacije asistirao Rodrygu za gol koji je sve odveo u produžetke
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih svih vremena, sažeo je to u tweet portal SPORTbible i objasnio veličinu Luke Modrića (37). Maestro u veznom redu 'kraljeva' opet je držao sve konce u rukama, dijelio lopte na sve strane, osigurao odlazak u produžetke, a onda neumorno trčao svih 120 minuta.

Izgledalo je kao da je gotovo, 11 minuta prije kraja Real je bio na pragu ispadanja, a onda se ukazao kapetan hrvatske reprezentacije i pravi 'motor kraljeva' koji je vanjskom savršeno uposlio Brazilca Rodryga koji je krasno zabio za produžetke u kojima je Karim Benzema donio polufinale Lige prvaka Realu. 

DRAMA U MADRIDU Real ipak u polufinalu! Modrić spasio sve asistencijom, Kova oduševio, a heroj opet Benzema

Utakmica još nije završila, a svjetski su mediji samo nizali pohvale za Modrića. Talijanski novinar Fabrizio Romano poručio je da bi se 'Modrićeva asistencija trebala čuvati u muzeju kao izložbeni primjerak jer je to umjetnost', a Marca je jednostavno poručila kako je Luki potrebno podići spomenik.

Ona poznata da je Luka kao vino bila je u mislima kolega s Goala, dok je Jamie Carragher samo zaključio da je Luka on fire. Modrićevo djelo tako je samo nizalo riječi pohvale, a po tko zna koji put je pokazao kvalitetu. A kad se samo podsjetimo da je bio proglašen najgorim pojačanjem u povijesti Reala...

VIDEO Pogledajte čudesnu Modrićevu asistenciju koja je spasila Real

Od toga je došao do situacije da iz '433' tweetaju 'Luka Modrić. I to je to. To je tweet.'. I što dalje dodati?

Idi na 24sata

Komentari 104

  • LUKAM10 LEGENDA 13.04.2022.

    Luka vrime je

  • JA SAM TAJ 13.04.2022.

    Nadam se još dugo Lukinih dobrih igara prije svega jer svakom dobrom igrom zavidnim i bolesnim vadi mast.Uživam čitajući njihove komentare pune bolesti znajući da im je Luka glavni razlog drhtanja ruku i nesanice.

  • zg-josip-zg 13.04.2022.

    Prica se da bi Modric "vanjskom" mogao pronaci zadnju titulu Hajduka... ☺️😘

Komentiraj...
Vidi sve komentare