To je to što me zanima!

Svjetska je prvakinja: Dostavlja pizze kako bi mogla otići na OI

Elise Christie, svjetska je prvakinja u disciplini brzog klizanja, u kasne noćne sate radi u lancu brze prehrane i dostavlja pizzu kako bi zaradila za odlazak na Zimske olimpijske igre
Vidi originalni članak

Britanska klizačica Elise Christie (30) u 2017. godini osvojila je zlato u disciplini brzog klizanja na Svjetskom prvenstvu u Rotterdamu, a nedavno je viđena kako dostavlja pizze u Nottinghamu nakon što je brzo klizanje od strane Olimpijskog odbora Velike Britanije izgubilo financijsku podršku u iznosu od osam milijuna funti, uključujući i mnoge druge zimske sportove. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zlatna pirueta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svjetska prvakinja radi u lancu brze prehrane kako bi zaradila za odlazak na Zimske olimpijske igre 2022. godine, a fotografije možete vidjeti na Mirroru. 

Ekipe brzog klizanja izgubile su sredstva za OI u Pekingu, stoga je Christie primorana raditi i nekoliko poslova nakon što odradi trening. 

Britanka, koja je ranije govorila o borbi s depresijom, rekla je da bi osvajanje medalje u Pekingu bio savršen način da završi karijeru. 

- Sve je usmjereno prema medalji na OI, radim na slabim točkama i idem korak po korak kako bi ispravila pogreške s prošlih Igara - rekla je za BBC i dodala:

- Dok sam još uvijek u mogućnosti natjecati se, najveći cilj mi je razbiti predrasude i negativne stavove oko psihičkih bolesti.

Christie je na Zimskim igrama u Pyeongchangu 2018. godine, dva puta izletjela sa staze. Pala je u polufinalu utrke na 1500 metara i udarila žestoko u ogradu držeći se za koljeno i gležanj, te je prevezena u bolnicu. 

A LIJEPO SU GA UPOZORILI VIDEO Polugol na -20 klizao po kanalu. Upao je u hladnu vodu

Drugi put je bilo na 500 metara kada je nije bila kriva. Druga klizačica udarila ju je klizaljkom u ruku kojom se pridržavala dok je bila u zavoju. 

Elise je prethodno otkrila da je prije odlaska na Zimske OI 2014. godine u Sočiju, gdje nije uspjela izboriti medalju, dobila prijetnje smrću. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nemam imeeeeee 23.03.2021.

    Nisu li u Tokiju ljetne olimpijske igre??? Koliko ja znam brzo klizanje spada pod zimske olimpijske igre

  • Čeljo Brtika 23.03.2021.

    U individualnim sportovima je najlakše biti Amerikanac, nije ni čudo da su u svemu prvi. Nego, tko je ovaj lik na slici br. 2?

  • 23.03.2021.

    je li dostavlja pice na klizaljkama ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare