Viral

Komentari 9

VIDEO Polugol na -20 klizao po kanalu. Upao je u hladnu vodu

VIDEO Polugol na -20 klizao po kanalu. Upao je u hladnu vodu

Temperature koje su u Amsterdamu pale ispod 0 zaledile su ponovno, nakon tri godine, njihove kanale. Iako su vlasti upozoravale da se suzdrže klizanja, ovaj muškarac nije mogao odoljeti

Video koji je postao 'hit' na društvenim mrežama prikazuje ovog muškarca kako kliže po zaleđenom amsterdamskom kanalu, a na sebi ima samo bokserice. U jednom trenutku led puca, a muškarac upada u hladnu vodu.

Promatrači s druge strane glasno navijaju i bodre ga. Muškarac je zatim počeo plivati prema površini, a jedan od promatrača mu je dobacio užio i pomogao mu da se izvuče iz hladne vode.

Pogledajte u videu:

Klizanje na ledu nizozemska je tradicija, a sada su jako nisko temperature koje su u Amsterdamu išle i do  -20 ° C, nakon tri godine, ponovno zaledile amsterdamske kanale.

Premijer Mark Rutte upozorio je da bi trebalo izbjegavati masovno klizanje zbog rizika od širenja koronavirusa, ali i brojnih ozljeda koje bi mogle opteretiti hitne službe. 

I premda led nije dovoljno debeo, ovaj muškarac je odlučio okušati sreću. Brojni su komentirali njegovu odluku, piše Mirror.

-  Čak sam i ja mogla vidjeti da je led tanak! Sreća da je živ! - bio je jedan komentar.

- Bravo! Čini se da je dobro prevladao taj početni hladni šok nakon što je pao u vodu - dodao je drugi.