To je to što me zanima!

Svlačionica u šoku: Ispali smo, ali nisu bolji od nas...

Nismo imali sreće ni kod prvog ni kod drugog gola i ispali smo od momčadi od koje nismo ništa lošiji, rekao je Milan Badelj nakon Dinamovog poraza
Vidi originalni članak

Još jedna europska prilika je propuštena, vidjelo se to na licima Dinamovih igrača. Tuga i razočaranje u ogromnim količinama...
- Grozno, jako sam tužan. Bio sam uvjeren da ćemo ići dalje - rekao je Mathias Chago. Kamerunac je na poluvremenu ostao u svlačionici kako bi napravio mjesta za drugog napadača. Od silne tuge stradala mu je i memorija.
- Austrijanci su dvaput pucali po golu i zabili dva gola... - tužno je rekao Chago, no nije to baš tako. Imao je Red Bull nekoliko lijepih šansi, iskoristio je dvije i prošao.
- Ništa, život ide dalje. Iako ostaje žal, apsolutno, ispali smo od momčadi koja sigurno nije bolja od nas - rekao je Dejan Lovren, jedan od najboljih Dinamovih igrača u uzvratu. Igrao je na desnom boku, imao čak i jednu sjajnu šansu.
- Moramo se pripremiti za Europsku ligu, ništa drugo nam ne preostaje - dodao je Lovren.
Milan Badelj je krivca potražio u nesreći.
- Opet smo primili taj nesretan gol... Nakon izjednačenja smo pokušavali zabiti i drugi put, trener nas je tjerao naprijed, ali nismo imali sreće. Lopta se odbila od stative na nogu igrača koji nije mogao promašiti - analizirao je Badelj i ustvrdio:
- Ispali smo, a nismo lošija momčad od njih. Sigurno nismo.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • vorda0401 05.08.2009.

    Da je Dinamo bolji onda bi i pobijedio ali ocito je da nije i ...

  • BERISLAE 05.08.2009.

    Vi hajdukovci ste sada sretni i glasni,kao što ću i ja biti u četvrtak i kao što sam svake godine nakon prvenstva,ali razlika je što sam ja sretan što smo stalno bolji od vas,a vi ste sretni što je netko(a ne vi) bolji od Dinama.Po tome se vidi sav vaš jal i jad.

  • kivanus9 05.08.2009.

    takva momčad jedino može igrati u našoj ligi i nikud više dalje, ova momčad je katastrofa niti jedan igrač nije zavrijedio nositi majicu i sveti grb dinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare