Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
14 komentara

Svlačionica u šoku: Ispali smo, ali nisu bolji od nas...

Nismo imali sreće ni kod prvog ni kod drugog gola i ispali smo od momčadi od koje nismo ništa lošiji, rekao je Milan Badelj nakon Dinamovog poraza

Slavko Midžor
Foto: Slavko Midžor
14 komentara

Još jedna europska prilika je propuštena, vidjelo se to na licima Dinamovih igrača. Tuga i razočaranje u ogromnim količinama...
- Grozno, jako sam tužan. Bio sam uvjeren da ćemo ići dalje - rekao je Mathias Chago. Kamerunac je na poluvremenu ostao u svlačionici kako bi napravio mjesta za drugog napadača. Od silne tuge stradala mu je i memorija.
- Austrijanci su dvaput pucali po golu i zabili dva gola... - tužno je rekao Chago, no nije to baš tako. Imao je Red Bull nekoliko lijepih šansi, iskoristio je dvije i prošao.
- Ništa, život ide dalje. Iako ostaje žal, apsolutno, ispali smo od momčadi koja sigurno nije bolja od nas - rekao je Dejan Lovren, jedan od najboljih Dinamovih igrača u uzvratu. Igrao je na desnom boku, imao čak i jednu sjajnu šansu.
- Moramo se pripremiti za Europsku ligu, ništa drugo nam ne preostaje - dodao je Lovren.
Milan Badelj je krivca potražio u nesreći.
- Opet smo primili taj nesretan gol... Nakon izjednačenja smo pokušavali zabiti i drugi put, trener nas je tjerao naprijed, ali nismo imali sreće. Lopta se odbila od stative na nogu igrača koji nije mogao promašiti - analizirao je Badelj i ustvrdio:
- Ispali smo, a nismo lošija momčad od njih. Sigurno nismo.

Naši partneri pišu
Message