To je to što me zanima!

Tablica bez pogrešaka sudaca: West Ham bi bio u Ligi prvaka

Do kraja Premiershipa ostala su samo tri kola i sve je izglednije da će Leicester postati prvak. Bivši sudac Glenn Turner pobrojao je sve sudačke pogreške i tablica se potpuno promijenila ...
Vidi originalni članak

Bivši pomoćni sudac Glenn Turner predstavio je javnosti svoj projekt u kojem je pobrojao sve sudačke pogreške u tekućoj sezoni Premiershipa. West Ham Slavena Bilića bi po stranici you-are-the-ref.com bio ispred Tottenhama i Uniteda na drugom mjestu, i "čekičari" bi već jednom nogom bili u Ligi prvaka. Osim West Hama najgore je prošla Aston Villa koja bi po ovoj stranici još uvijek imala nade za ostanak u prvenstvu. 

Leicester je i dalje prvi na tablici, drugi je West Ham dok prvu četvorku zatvaraju Manchester United na trećem i pogađate Arsenal na već standardnom četvrtom mjestu.

Najviše pogrešaka od svih sudaca napravio je John Moss, njemu je Turner izbrojao 13 ključnih grešaka u 22 utakmice, a na tog suca su bili posebno bijesni Slaven Bilić i Andy Carroll nakon što je dosudio penal za "lisice" u 94. minuti. Najbolji sudac lige po Turnerovom izračunu je Anthony Taylor koji radi u prosjeku samo jednu grešku na devet odsuđenih utakmica.  

Bivši Fifin sudac Keith Hackett je prokomentirao i pogreške sudaca na štetu West Hama.

- Navijači "čekićara" često stvaraju neugodnu atmosferu za suce. Dosta su glasni i reagiraju na sve odluke sudaca. Suci se trebaju posebno koncetrirati u takvim atmosferama i ne smiju dopustiti da publika utječe na njih - zaključio je Hackett.

Slaven Bilić u zadnje vrijeme često je kritizirao suce radi odluka na štetu njegovog kluba, pa bi nakon čitanja ovog izvješća trebao dobiti barem nekakvu zadovoljštvinu. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Xyster 28.04.2016.

    Totalna glupost, ovaj projekt svi isprdaju.

  • bumba123 28.04.2016.

    da je baba musko zvala bi se dusko

  • blink4moment 28.04.2016.

    suci u premiershipu su ocajni, ali ovakvi podaci nemaju smisla...nema ekipe koja ove sezone nije zakinuta i koja se nije mogla zaliti na sudenje...west ham je pokraden u dosta odluka, ali je isto tako dosta odluka dobio i na svoju ruku...utakmica protiv chelsea, nepostojeci penal u 90+, ali isto tako nije dosuden penal za chelsea ranije u utakmici...west ham protiv leicestera, penali i za jedne i za druge su bili poprilicno labavi...chelsea everton, chelsea zabio u 98. iz zaleda, ali je evertonov treci isto tako bilo zalede...tottenham protiv citya, od 5 golova, tri su bila definitivna zaleda...a gdje su tu jos gluposti s kartonima koji nisu trebali biti, kao i oni koji su trebali biti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare