To je to što me zanima!

'Taj mali Ibanez će za dvije godine vrijediti milijune’

Mirko Barišić, predsjednik Dinama, kaže da je Dinamo u ovom trenu talac njegovih navijača i da je klub nepoželjan gost gdje god da se pojavi
Vidi originalni članak

Na svakom treningu, i jutarnjem i popodnevnom, odjeven u Dinamovu majicu i kratke sportske hlačice, predsjednik “modrih” Mirko Barišić sjedi i prati.
- Morales je najtalentiraniji igrač kojeg je Dinamo doveo, Suarez će biti iznenađenje lige, a Ibanez. Taj mali će za dvije godine vrijediti puno, jako puno - rekao je Barišić. Kao i prošle godine, i ove će Dinamo odigrati jednu pripremnu utakmicu manje. Organizatori su u strahu od navijačkih sukoba.
- Dinamo je taoc navijača. Mi smo nemoćni, ne možemo im ništa. Žalosno je da ne možemo normalno raditi, da imamo utakmicu manje pa moramo kompenzirati igranjem na treninzima. Postali smo nepoželjan gost, gdje god dođemo. Dinamo nije represivni organ da to može riješiti, ali ovo je poziv svima u državi da se to riješi - rekao je Barišić.

"NEMAM NIŠTA OD ULAZNICA, ŽIVIMO OD PRODAJE IGRAČA"
Na spomen stadiona u Maksimiru spusti pogled. Teško bira riječi.
- Uvjeravam vas, da se stadion počne sutra graditi ne bi bio gotov za pet, šest godina. Sigurno. Lako moguće da nam zabrane igranje Lige prvaka u Maksimiru. Nadalje, mi smo klub bez prihoda. Manchester United ima 60 posto budžeta od ulaznica. Mi - nula. Živimo od prodaje igrača - prokomentirao je predsjednik kluba Barišić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Dubravko Miličić, novinar 06.07.2008.

    Normalno da nemate para od ulaznica kad ste raspordali sve što se da gledati. Duda, Ćorluku, Modrića...

  • Barney 06.07.2008.

    A kako cete profitirati od ulaznica kad ste rastjerali navijace rasprodajom svakog igraca koji moze tehnicirati loptu vise od 3 puta a da mu ne padne na zemlju. Niste se niti potrudili da zadrzite igrace. Tko ce vam placati ulaznice? Za sta? Za koga? Rasprodali ste sve igrace i dalje samo gledate da prodajete i punite svoje guzice. Ponovicu PUNITE SVOJE GUZICE. Mi navijaci bi gledali nogomet. Hocemo jacu ligu. Hocemo LP u Maksimiru. Hocemo da novac koji zaradite potrosite u razvoj Dinama. Kako mislite proci 3. pretkolo? S kojim igracima? Ulozite vise taj jebeni novac u nasu ligu da licimo u europi na nogometnu naciju. Idemo u europu ko turisti. Svi napreduju samo mi idemo svakim danom korak nazad.

  • zelenooki 05.07.2008.

    imate vi milione ne lazite a kome ide pare od prodaje ulazinica????

Komentiraj...
Vidi sve komentare