To je to što me zanima!

Hrvat i Srbin izbacili Bešiktaš: Mitrović i Tošić fulali su penale

Nogometaši Lyona pobijedili su Bešiktaš nakon 120 minuta i penala, a tragičar je bio naš Matej Mitrović. Penali su došli čak do osme serije i naš reprezentativac je, nažalost, promašio svoj za prolaz Lyona
Vidi originalni članak

Najzanimljivija utakmica, uz naš prijenos uživo Manchester Uniteda i Anderlechta, bila je između Bešiktaša i Lyona. Francuski predstavnik slavio je samo 2-1 u prvom susretu i stoga je ostavio sve karte otvorene za prolaz u polufinale Europske lige u uzvratnoj utakmici u Turskoj. Na kraju je uspio slaviti i to nakon drame penala. Tragičar je, nažalost, bio naš Matej Mitrović. Ili junak golman Lyona Anthony Lopes, koji je prvo skinuo penal Dušku Tošiću, a onda i Mitroviću.

Loše je krenulo po goste. Talisca se sjajno snašao na rubu kaznenog prostora i Bešiktaš je poveo 1-0 u 27. minuti.

No, samo sedam minuta kasnije, Alexandre Lacazette odigrava sjajan dupli pas s Gonalnosom, izbija sam pred golmana i kulerskom završnicom matira golmana Bešiktaša Fabricija. Sjajan gol klasnog Francuza. Zabio je svoj 31. gol u 40 utakmica ove sezone.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • user_201601 21.04.2017.

    Mislite fulao muz od Jelene Karleuse

  • klošar1990 21.04.2017.

    Po meni je veći tragičar Bešitkašov golman koji je u prvoj tekmi izvodio čuda i time zaj.... svoju momčad,te poklonio Lyonu pobjedu!

  • pravedni ja 21.04.2017.

    Nisu fulali nego promasili

Komentiraj...
Vidi sve komentare