To je to što me zanima!

Talijani o Pašaliću: Pa Hrvat je blago Atalante! Svugdje ga ima

Bergamo je grad veličine Rijeke, a na utakmicu sa Valencijom došlo je 44.236 navijača. San Siro je nakon sedam godina vidio pobjedu u nokaut fazi Lige prvaka, a nisu igrali ni Inter, ni Milan
Vidi originalni članak

Trener koji misli da njegova momčad protiv Atalante može razviti svoju igru je trener koji - misli krivo. Riječi su to Rominog trenera Daniela Fonsece. Portugalca je (raritetno) demantirao Nenad Bjelica s Dinamom, ali skupinu je ipak prošla Atalanta. Pa u srijedu navečer u prvom srazu osmine finala razbila Valenciju sa 4-1.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Valencia je na istom stadionu već igrala finale Lige prvaka, ali vremena se mijenjaju. Atalanta obnavlja svoj stadion pa se igralo u Milanu, na San Siru. Bergamo je grad koji ima stanovnika kao naša Rijeka (cca. 120 tisuća), a na tribine San Sira hodočastilo je 44.236 navijača.

Nakon sedam godina San Siro je slavio pobjedu u Ligi prvaka, a na mitskom travnjaku nisu bili ni Inter, ni Milan. Nego 'Božica' Atalanta i - naš Mario Pašalić (25) kojeg Talijani nakon još jedne vrhunske izvedbe u Gasperinijevom totalnom nogometu označavaju kao: blago Atalante.

'Pun ga je teren, opasan po protivnički gol, jak i na lopti i u duelu, a stigao je namjestiti dva gola... Hrvat je jedno od zaštitnih lica ove Atalante koja piše povijest', tvrdi Repubblica.

'Igrač kakve Gasperini voli. Nije čudo da bi Atalanta za njega Chelseaju bez problema iskrcala 15-ak milijuna eura jer to je vrhunska cijena za takvog nogometaša. Sjajan u vezi i opasan uvijek kad se priključi napadu', piše Eco di Bergamo.

'Neprestani i silno dragocjeni rad u veznom redu Božice. Njegove su asistencije i za Iličićev i za Hateboerov gol. U finišu bez problema stao defenzivnije. Svugdje ga ima, Hrvat je blago ove sjajne Atalante', komentar je talijanskog Eurosporta.

Atalanta je senzacija, a u toj senzaciji zaglušujuće glasno odjekuje ime Vatrenog, Marija Pašalića!

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 37

  • violetmind 20.02.2020.

    Dobar igrac👍ali za repku na klupi dalicu pa daj nek igra i on🤔

  • Exterminator 20.02.2020.

    Jako dobro pojačanje za Vatrene ako bude i dalje tako igrao ...čak mislim da ćemo biti jači u veznom redu na Euru nego u Rusiji , Modrić Broz Vlašić Pašalić ako Bog da i Rakitić možda i Kova ?

  • 20.02.2020.

    A hbg,ne zato što sam Hajdukovac,ali on je ipak naš hrvatski igrač,i bilo bi od HTVa poštenije da je dao sinoć tu utakmicu uživo,al ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare