To je to što me zanima!

Talijani pišu: U Interu su bijesni na HNS! Očekivali su da će ga Dalić barem malo poštedjeti

'Nerazzurri' su očekivali manju minutažu za svog veznjaka, ali osim što se to nije dogodilo, razbjesnio ih je pristup HNS-a nakon što su dobili vijesti o težini ozljede
Vidi originalni članak

Zastali su hrvatski navijači kad je Marcelo Brozović (29) stao i samo zalegao na travnjak na utakmici protiv Austrije (3-1) jer je Svjetsko prvenstvo sve bliže i gubitak 'motora' reprezentacije bio bi velik. No, veoma su uzrujani bili i u milanskom Interu jer su ostali bez stožernog igrača.

POGLEDAJTE VIDEO Brozovića neće biti tri do četiri tjedna! HNS službeno potvrdio

Kako piše talijanski Corriere dello Sport, 'nerazzurri' s bijesni na Hrvatski nogometni savez jer ga je Zlatko Dalić protiv Danske (2-1) na terenu držao svih 90 minuta iako za to nije bio u potpunosti spreman zbog čega nije ni bio na posljednjem klupskom treningu prije odlaska u reprezentaciju. 

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska - Austrija

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Očekivali su da će ga barem djelomično poštedjeti u Beču, ali ni to se nije dogodilo. I na to sve je HNS objavio vijest o ozljedi iz koje se izdvjana dio o pauziranju od nekoliko tjedana, odnosno prema pisanju talijanskih medija, ističe upozorenje da se Brozović ne vrati prerano na teren u tjednima prije Svjetskog prvenstva u Kataru.

Unatoč tome što ga klub plača, kažu kolege iz Corriere dello Sporta, Hrvatska radi pritisak kako bi igrač bio dostupan za Mundijal nauštrb klupskih aktivnosti.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Idemo prema boljem 27.09.2022.

    Hrnčićeva izmišljotina.

  • Space Burek 27.09.2022.

    A Talijani su kao čuvali Barrellu, Bonnuccia, Jorginha i još neke? Barceloni se za sada ozljedilo 4 igrača pa šute s tim da Araujo mora na operaciju i ostaje bez SP-a tj.minimalno 4 mjeseca pauze.

  • Mauzer1943 27.09.2022.

    Austrijanci ga nisu štedjeli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare