To je to što me zanima!

Talijanski tragičar nepoželjan u West Hamu: Vraćaju ga u Juve

Hammersi su čitavo ljeto tražili kompletnog napadača, a odbijenice su im ispisivali igrači poput Bacce i Lacazettea pa je 'čekićarima' ostalo okrenuti se rezervnim varijantama. To je bio Simone Zaza
Vidi originalni članak

Mi kažemo: Simone Zaza, a vaša prva asocijacija je?

Naravno, nije bilo teško, daleko od toga. Simone Zaza pošteno se osramotio u četvrtfinalu francuskog Eura ovim penalom protiv Nijemaca. Postao je viralni hit na internetu te ismijavan iz dana u dan poslije katastrofalno zapucanog penala, a u Italiji je nastala ogromna tuga - svi su vidjeli Conteove 'vojnike' u samom finalu.

Bio je Mandžina zamjena pa mu prekipjelo

U to vrijeme, snažni je napadač bio član Juventusa u kojem se tek počeo prilagođavati, budući da je u ljeto 2015. stigao za 18 milijuna eura iz Sassuola. Sezona u dresu 'stare dame' protekla blago neuspješno budući da je konstantno bio zamjena trojici napadača Mariju Mandžukiću, Paulu Dybali te Alvaru Morati.

Juve je i ovo ljeto ulagao u napad - ogromnih 90 milijuna eura uloženih u ponajboljeg napadača svijeta Gonzala Higuaina pokazalo je Zazi izlazna vrata kluba iz Torina. Odlučio je otići, točno u Premiership, točnije u London kod našeg Slavena Bilića.

Hammersi su čitavo ljeto tražili kompletnog napadača, a odbijenice su im ispisivali igrači poput Bacce i Lacazettea pa je 'čekićarima' ostalo okrenuti se rezervnim varijantama. To je bio Simone Zaza.

Zaza koji je izgleda u West Hamu otpisan poslije samo četiri nastupa u kojima se pokazao lošim. Nema golova, nema konkretnog učinka i klub iz Londona želi ga prvim avionom poslati doma u Italiju. 

Povratak u Italiju sve je izgledniji

Juventus i West Ham potpisali su posudbu uz klauzulu koja otkriva da ako Zaza odigra deset utakmica za engleski klub, automatski ga moraju otkupiti za 20 milijuna eura.

U Engleskoj dakako uvelike sumnjaju u njegove kvalitete i pravo je pitanje hoće li talijanski napadač do zime odigrati preostalih šest utakmica. Ukoliko ne odigra, za očekivati je Zazu ponovo na Apeninima. Za početak.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • LijepiGad 06.10.2016.

    Zaza je dobar napadač, ali nije još dobio svoju (pravu) šansu... Pogledajte malo treninge 😀

  • Compton 04.10.2016.

    Sakho i Valencia su za ovog izmislili nogomet

  • Joker123 04.10.2016.

    Nez zas ga je uopce dovea,a sigur o ce ga vratit pa nisu ludi dat 20 milijuna za njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare