Obavijesti

Sport

Komentari 6

Talijanski tragičar nepoželjan u West Hamu: Vraćaju ga u Juve

Talijanski tragičar nepoželjan u West Hamu: Vraćaju ga u Juve
1

Hammersi su čitavo ljeto tražili kompletnog napadača, a odbijenice su im ispisivali igrači poput Bacce i Lacazettea pa je 'čekićarima' ostalo okrenuti se rezervnim varijantama. To je bio Simone Zaza

VIDEO

Mi kažemo: Simone Zaza, a vaša prva asocijacija je?

Naravno, nije bilo teško, daleko od toga. Simone Zaza pošteno se osramotio u četvrtfinalu francuskog Eura ovim penalom protiv Nijemaca. Postao je viralni hit na internetu te ismijavan iz dana u dan poslije katastrofalno zapucanog penala, a u Italiji je nastala ogromna tuga - svi su vidjeli Conteove 'vojnike' u samom finalu.

Bio je Mandžina zamjena pa mu prekipjelo

U to vrijeme, snažni je napadač bio član Juventusa u kojem se tek počeo prilagođavati, budući da je u ljeto 2015. stigao za 18 milijuna eura iz Sassuola. Sezona u dresu 'stare dame' protekla blago neuspješno budući da je konstantno bio zamjena trojici napadača Mariju Mandžukiću, Paulu Dybali te Alvaru Morati.

Juve je i ovo ljeto ulagao u napad - ogromnih 90 milijuna eura uloženih u ponajboljeg napadača svijeta Gonzala Higuaina pokazalo je Zazi izlazna vrata kluba iz Torina. Odlučio je otići, točno u Premiership, točnije u London kod našeg Slavena Bilića.

Hammersi su čitavo ljeto tražili kompletnog napadača, a odbijenice su im ispisivali igrači poput Bacce i Lacazettea pa je 'čekićarima' ostalo okrenuti se rezervnim varijantama. To je bio Simone Zaza.

Zaza koji je izgleda u West Hamu otpisan poslije samo četiri nastupa u kojima se pokazao lošim. Nema golova, nema konkretnog učinka i klub iz Londona želi ga prvim avionom poslati doma u Italiju. 

Povratak u Italiju sve je izgledniji

Juventus i West Ham potpisali su posudbu uz klauzulu koja otkriva da ako Zaza odigra deset utakmica za engleski klub, automatski ga moraju otkupiti za 20 milijuna eura.

U Engleskoj dakako uvelike sumnjaju u njegove kvalitete i pravo je pitanje hoće li talijanski napadač do zime odigrati preostalih šest utakmica. Ukoliko ne odigra, za očekivati je Zazu ponovo na Apeninima. Za početak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka