To je to što me zanima!

Tata Olmo: Ništa ne znam, radi se na Danijevoj budućnosti...

Radi se na transferu. Prijelazni rok traje do 2. rujna tako da trebamo pričekati i vidjeti što će se dogoditi, doista ne znam hoće li Dani ostati u Dinamu, rekao nam je Miguel Olmo na pitanje o Danijevoj budućnosti
Vidi originalni članak

Sve smo vidjeli, znamo da ostajete u Dinamu. Tako je barem na Instagramu napisao Izet Hajrović, kazali smo Daniju Olmu (21) po dolasku na zagrebačku zračnu luku.

- Haha, ne znam ja ništa, ne znam ja ništa - zagonetno se smijao Dinamov Španjolac za čiji se potpis bori “pola Europe”.

Olmu je u karijeri jako pomogao otac Miguel (53) koji je u trenerskim vodama. Svojevremeno je pristao sina dati u ruke Dinamu i stalno ga je držao na zemlji sjajnim savjetima. Dani je zadržao hladnu glavu unatoč svemu.

SRETNA VIJEST? Hajrović: Nagovorio sam ga! Daniel Olmić ostaje u Dinamu

Hoće li Dani igrati za Dinamo u Ligi prvaka ili još postoji mogućnost da ode do kraja prijelaznog roka?

- Radi se na Danijevoj budućnosti. Prijelazni rok traje do 2. rujna tako da trebamo pričekati i vidjeti što će se dogoditi, doista ne znam hoće li Dani ostati u Dinamu - kazao nam je tata Olmo.

Postoji li mogućnost da ostane? 

- Ne znam. 

Za Olmov potpis zasad je najviše ponudio Ajax, 22 milijuna eura i 40 posto budućeg transfera, ali Dinamo je ponudu glatko odbio.

"MODRI" SLETJELI U ZAGREB Olmo nakon fešte: Ostajem li? Ma ne znam ja ništa, ne znam

Dani Olmo je ove sezone odigrao šest utakmica, zabio je četiri gola i dodao četiri asistencije i zapravo je nastavio tamo gdje je stao prošle sezone. Uzeo je i zlato sa Španjolskom na U-21 prvenstvu u Italiji i San Marinu i igra nogomet karijere.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 02.09.2019.

    Veliki Europski klubovi imaju nogometne zvijezde u odlazu i pomalo izraubane dok je nas Dani Olmo mlad i vjrojatno jedan od najboljih mladih svjtskih igraca .Bolje bi bilo da ovogodisnju Lp odigra u Dinamu i poveca si cjenu

  • kisegi007 29.08.2019.

    dinamo ne napravi ništa u l.p.cijena svim igračima pada a i interas stranih klubova.dinamo bude uspješan,nemora baš kao ajax prošle godine,ali da prođje skupinu cijene igrača skaču do neba.teško je procijeniti,ali ako ima novaca,a ima,mislim da bi bilo pametno riskirati i pokušati zadržati igrače pa možda na zimu utržit i dobro zaradit na nekima koji bi se možda istaknuli nekim potezom u l.p.kao recimo gojak kojemu su se svi smijali prije par mijeseci kad je fulao sa 2-3 metra a sada ga dižu u nebo.

  • Učitelj 29.08.2019.

    Ništa nije pokazao ni lani protiv YB ni sad protiv Rosenborga. Realno, ne može ić u bitniji klub od Dinama, a ni dobit veću plaću nego tu. Da su pametni ostali bi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare