Obavijesti

Sport

Komentari 56

Olmo nakon fešte: Ostajem li? Ma ne znam ja ništa, ne znam

Olmo nakon fešte: Ostajem li? Ma ne znam ja ništa, ne znam
1

Dinamovi su nogometaši u Zagreb stigli s pola sata zakašnjenja, a Dani Olmo je u šali 'demantirao' Izeta Hajrovića koji je na Instagramu potvrdio kako je nagovorio Španjolca da ostane u Dinamu...

VIDEO

Dinamova se ekspedicija u jutarnjim satima čarter-letom iz Trondheima vratila u Zagreb. Let iz Norveške trajao je nešto manje od tri sata, a "modri" su u hrvatsku metropolu stigli s pola sata zakašnjenja. Bilo je predviđeno kako će Zagrepčani sletjeti u 4.15, no njihov se avion na "Franju Tuđmana" spustio točno u 4.45 sati. U zračnoj luci nije bilo nikakve gužve, tu se našlo tek 10-ak ljudi.

Bila je spremna i policija, no snage reda nisu imale nikakvog posla. Sve je bilo prilično tiho, tako da dolazak Dinamovih nogometaša nije probudio niti jednu ženu koja je mirno spavala na klupici unutar zračne luke. No, slavljeničko raspoloženje bilo je u avionu za Zagreb, tamo se pjevalo i feštalo, pa su igrači potpuno umorni stigli u Zagreb. A po dolasku i nisu bili previše zainteresirani za davanje izjava, već su požurili u svoje krevete. Logično i opravdano, zaslužili su.

Pokretanje videa...

01:24

- Pa je li moguće da još radite, pa odite spavati - poručio nam je Dominik Livaković, dok je junak jučerašnje priče Amer Gojak kratko poručio:

- Molim vas, pričat ćemo kasnije tijekom dana, preumoran sam.

Pošteno. Igrači su se prilično potrošili na stadionu Lerkendal, pa onda veliki uspjeh proslavili u svlačionici i avionu, a nakon trosatnog leta samo su se željeli naspavati. Bruno Petković u prolazu je dobacio:

- Ako uspijete Dilavera navući na izjavu, plaćam ručak!

Iskreno, nismo niti forsirali, "kamen temeljac" Dinamove obrane djelovao je umorno, oči su se već sklapale, za priču će biti vremena sljedećih dana. U tom trenutku izašli su Dani Olmo i Ivo Pinto, nasmijani su pričali na španjolskom, pa smo najvrjednijem "modrom" eksponatu poručili:

- Sve smo vidjeli, znamo da ostajete u Dinamu. Tako je barem na Instagramu napisao Izet Hajrović.

Hajrović: Nagovorio sam ga! Daniel Olmić ostaje u Dinamu
Hajrović: Nagovorio sam ga! Daniel Olmić ostaje u Dinamu

Dinamov Španjolac samo se smješkao, pa nam odgovorio:

- Haha, ne znam ja ništa, ne znam ja ništa.

Ipak, bilo je i onih koji su u polusnu uspjeli za jedinog predstavnika medija u zračnoj luci i skrpati par rečenica. Nekoliko minuta za nas je izdvojio Mislav Oršić.

- Ne znam ni što bih rekao, najbitnije je da smo ušli u Ligu prvaka. Sada mirno čekamo sutrašnji ždrijeb, a onda ćemo vidjeti tko nas čeka u tom natjecanju. Naše su misli jasne, idemo se u svaku utakmicu što bolje pripremiti, želimo ostvariti što bolje rezultate u Ligi prvaka. Želje? Ne, nemam baš nikakve želje, nisam razmišljao koga bih volio u skupini - poručio je Mislav Oršić, pa dodao:

- Nisam razmišljao niti gdje bih najviše volio igrati. Je li to Anfield, Santiago Bernabeu ili Camp Nou, stvarno nemam pojma, baš mi je svejedno. Ma tko god dođe bit ćemo pravi, lani smo imali dobre rezultate u Europskoj ligi, sada ih želimo ponoviti u Ligi prvaka.

Kako je prošao let iz Trondheima, je li bilo fešte u avionu?

- Haha, naravno bilo je. Svi smo sada već jako umorni, nismo niti oka sklopili, jedva čekamo u krevet. Proveselili smo se u avionu, ali nema opuštanja, već se okrećemo Hajduku - završio je Oršić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao