To je to što me zanima!

Tata Vukojević: Mom Ogiju je najbolje uz Pokrivača...

Pitao sam Eduarda hoće li zabiti Englezima i tako ih utišati. Odgovorio je: 'Sve ćete vidjeti u srijedu', ispričao je Božidar, otac Ognjena Vukojevića
Vidi originalni članak

Na zagrebačkom aerodromu avion za London čekalo je i društvo iz Bjelovara. Ostavili su, kažu, supruge kući i kreću u navijačku avanturu. Među njima, u majici hrvatske reprezentacije, i Božidar Vukojević, Ogijev otac. Sa sinom se, dakako, stalno čuje.
- Miran je, staložen, ničega se on ne boji. Pa igrao je već toliko utakmica, Ligu prvaka, siguran sam da će dobro nositi sa Gerrardom, Lampardom i društvom na sredini terena - mirno će otac hrvatskog reprezentativca, koji čeka možda i najteži posao od svih.
- Je, ali on će svoje odigrati. Kao i uvijek bit će agresivan, čvrst, siguran.
Otrkio je otac i sastav, da će igrati Čale i Mandžukić, No tada ni on još nije znao za Jurićevu ozljedu.
- Ja bih radije da uz njega igra Pokrivač. Njih se dvoje jako dobro kuže, igrali su zajedno u Dinamu, i na Wembleyu bi bili nepogrešivi.
Ogijev najbolji prijatelj je Eduardo, tata Božo zna i kako on diše.
- Ogi vam ne da na njega, brani ga od svih tih napada zbog tog penala. A čuo sam se i s Eduardom, pitao sam ga hoće li zabiti Englezima da ih utiša. A on se samo nasmijao i odgovorio: "Neću ništa reći, sve ćete vidjeti u srijedu".

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 11 BILI 09.09.2009.

    Mom ogiju je najbolje uz pokrivaca a GOSPE moja moram se nasmijati .....ANAS SHARBINI mora dobit sansu i mislim da je najbolja zamjena za modrica.

  • Korner 08.09.2009.

    pokraj Olica,Dudua,Petrica i Klasnica,mislin da nece Mandzo igrat,A Cale isto tako.Nije da iman nesto protiv dinama,evo da dokazem onda bolje Lovren da igra :) Nema ljutnje,ok? :)) Pozdrav i sutra svim srcem za Hrvatsku,a i za Bjelorusiju :)))

  • mayhem26 08.09.2009.

    E ja bi bas napravio sad rokadu i stavio naprijed Vukojevića sa Olićem i Dudu-om.Zasto?On i ola bi mogli vrsiti toliko presing na njihovu obranu koji englezi nebi mogli izdrzati,a tada bi grijesili i panično ispucavali lopte.Vukojević je fizički jak,a moze trčati kao i Ola cijelu utakmicu.Mislim da bi to bila strasna kombinacija.Sredina nije bitna jer nece tu biti previse igre na centru ili cemo mi napadati njih ili oni nas a to nam odgovara jer se nece toliko isticati nedostatk Modrića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare