To je to što me zanima!

Tata, zabio sam! Zidaneov sin slavi gol u svom debiju za Real

Cijela momčad je igrala sjajno. Enzo? Ponosan sam na njega kao otac i kao trener, rekao je Zinedine Zidane nakon Realove pobjede u kupu u susretu u kojem je debitirao njegov sin Enzo
Vidi originalni članak

Real Madrid razbio je niželigaša Cultural Leonesu u španjolskom kupu 6-1, a za madridsku momčad debitirali su Martin Odegaard, Alvaro Tejero, Ruben Yanez i trenerov sin, Enzo Zidane, koji je zabio četvrti gol za Real.

- Cijela momčad je igrala sjajno. Enzo? Ponosan sam na njega kao otac i kao trener - rekao je Zinedine Zidane nakon utakmice na Santiago Bernabeuu.

Kako i ne bi bio ponosan. Zizou se mogao opustiti i uživati gledajući kako praktički rezervna momčad razbija niželigaša za miran uvod u El Clasico za vikend.

VIDEO ENZOVOG GOLA

- Malo je reći da sam presretan. Debitirati i zabiti u prvoj utakmici za Real je ostvarenje sna. Još na Bernabeuu... To je samo početak, svi koji smo danas dobili šansu moramo još puno raditi - rekao je 21-godišnji Enzo Zidane.

Mariano Diaz zabio je "hat-trick", a za Real je zabio i James Rodriguez. Gosti su si jedan gol zabili sami, a Realu je zabio Yeray Gonzalez.

I dok Real mirno ulazi u El Clasico, Barcelona se osramotila kod trećeligaša.

Iako su u momčadi bili Umtiti, Turan, Denis Suarez, Rafinha, Andre Gomes i Paco, Katalonci su gubili od Herculesa, a spasio ih je debitant Carles Alena koji je zabio za 1-1 i drugu utakmicu na Camp Nouu.

- Čeka nas teška utakmica, moramo biti spremni na sve. To bi mogla biti odlučujuća utakmica - dodao je Zinedine Zidane.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Di-noAlić 01.12.2016.

    štela nije ni blizu oca ali šta možeš zauzima mjesto puno boljima od sebe , tako je u životu....

  • komentator__Luka 01.12.2016.

    napokon je umočio

  • cromen25 01.12.2016.

    Jos jedan ptopali igrac

Komentiraj...
Vidi sve komentare