To je to što me zanima!

Teatar snova zahvalio herojima neonskim natpisom na ulazu...

Hrvatska je pljeskala na balkonima svojim herojima - medicinskom osoblju, a Englezi su otišli korak dalje. Na legendarnom Old Traffordu svijetli natpis 'NHS United' u čast tamošnjeg zdravstva
Vidi originalni članak

Premiershipa nema, ali mnogima najdražu nogometnu ligu Uefa i njeni čelnici žele oživjeti što prije. Dok se to ne dogodi zbog okrutne pandemije korona virusa engleski velikan Manchester United odlučio je zahvaliti medicinskom sustavu Engleske. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, na ulazu na legendarni Old Trafford gdje crvenim velikim slovima stoji natpis 'Manchester United', ugašena su svjetla na svim slovima riječi 'Manchester' osim na n, h i s. Ta tri slova označavaju kraticu njihovog zdravstvenog sustava NHS (National Health System). Tako da u ovome trenutku na stadionu svijetli 'NHS United'.

Pandemija korona virusa u svijetu je otkrila razne svakodnevne superjunake, a to nisu oni iz filmova, stripova i serija. Tek 'obični' vatrogasci, dostavljači, novinari, medicinsko osoblje i mnogi drugi koji omogućavaju da se svaki dan odvija onako kako bi se odvijao i da pandemije, kamo sreće, nema. 

Na ovaj je način Teatar snova pokušao osvijestiti što i tko je bitan u ovoj situaciji, a osim toga možemo reći i da Teatar snova sanja dan kada će opet crvenom bojom zasjati sva slova njihovog voljenog kluba.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare