To je to što me zanima!

Vatreni se vratili u Opatiju, na Rujevici je trenirao i Mandžukić

Hrvatska reprezentacija nastavlja s pripremama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Naši reprezentativci tek su se vratili iz Liverpoola u Opatiju i odmah su odradili trening na Rujevici
Vidi originalni članak

Reprezentacija Hrvatske punom parom radi na pripremama za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji, ali i za prijateljski susret koji ih očekuje protiv Senegala u petak u Osijeku na Gradskom vrtu

Tek što su se vratili iz Liverpoola  gdje su na Anfieldu izgubili od Brazila s 2-0 naši reprezentativci su se počeli pripremati za sljedeći izazov - Senegal. 

U večernjim satima su odradili prvi od tri treninga koja ih očekuju u Rijeci na Rujevici. Trenirat će još u utorak i srijedu, a nakon toga će se zaputiti prema Osijeku na posljednji test prije početka Svjetskog prvenstva i okršaja s Nigerijom. 

ODLUKE IZVRŠNOG ODBORA Engleska gostuje na Rujevici, HNS pokrenuo uvođenje VAR-a

Treningu su prisustvovali svi igrači uključujući i Maria Mandžukića i Šimu Vrsaljka. Mandžo je propustio utakmicu protiv Brazila zbog lakše ozljede dok je Vrsaljko na utakmici protiv Brazila dobio jedan udarac u glavu zbog čega je ostatak utakmice morao nositi povez oko glave kako bi zaustavio krvarenje. 

Hrvatska je u skupini D s Nigerijom, Argentinom i Islandom. Prvenstvo ćemo otvoriti protiv Nigerije 16. lipnja, a nakon toga nas očekuje utakmica protiv Messija i društva 21. lipnja. Grupnu fazu ćemo zatvoriti utakmicom protiv Islanda koja će se igrati 26. lipnja.

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • arow 05.06.2018.

    Samo Hrvatska Naprijeddddd

  • lavlje srce 68 05.06.2018.

    Bandoooooooo neprijateljska.Ili niste Hrvati ili ste seljačine pa mrzite sve što je Hrvatsko.Možemo se ljutiti,buniti i prigovarati ali to je naša Hrvatska reprenzetacija.Zasto pišete tako protiv nje.Ajmo vatreni u inat protivnicima.

  • volimpršut 05.06.2018.

    Ma ništa od Hrvatske...kao i u svemu tako i u nogometu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare