To je to što me zanima!

Korona-skandal: Zarazio se, nije htio u bolnicu pa je pobjegao avionom?! Nitko ne zna gdje je

Navodno je odletio u smjeru jedne europske države u kojoj nije potreban negativan test na korona virus za ulazak. ATP je već pokrenuo istragu, a američki tenisač mogao bi na ozbiljno i dugotrajno hlađenje koje bi mu potencijalno i završilo karijeru
Vidi originalni članak

Sveopće korona-ludilo donijelo je u teniskom svijetu definitivno "najfilmskiji" slučaj dosad. Za koji bi glavni glumac Sam Querrey (33) mogao platiti ozbiljnom kaznom.

Amerikanac je, naime, ovaj tjedan trebao igrati ATP turnir u St. Peterburgu, trebao je igrati i protiv Denisa Shapovalova, ali uoči meča dobio je pozitivan test na korona virus i tu je završio njegov nastup na turniru na kojemu je mjesto, usput, dobio Viktor Troicki.

Querreyju, 49. tenisaču svijeta, potom je određena dvotjedna karantena u hotelu s pet zvjezdica u kojemu je odsjeo zajedno sa svojom suprugom i osmomjesečnim djetetom, koji su se, također, zarazili, a kad su mu rekli da će mu poslati liječnika koji će procijeniti njegovo i njihovo stanje i možda ga/ih hospitalizirati, Querrey, koji je imao simptome srednje jačine, uplašio se do te mjere da je organizirao - bijeg?!

I to privatnim avionom koji je unajmio. Navodno je odletio u smjeru jedne europske države u kojoj nije potreban negativan test na korona virus za ulazak u zemlju.

ATP je već pokrenuo istragu, a američki tenisač mogao bi na ozbiljno i dugotrajno hlađenje koje bi mu potencijalno i završilo karijeru. Na stranu novčana kazna od 100.000 eura, već u svom pravilniku ATP za ovakve prekršaje ima "spremnu" suspenziju do čak tri godine.

Querrey će morati unajmiti jako dobrog odvjetnika...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dancuo 15.10.2020.

    Hahahahaha... Bježe ljudi kako su teško bolesni, ne možeš ih stići

  • Miki_ Bakić€ 15.10.2020.

    pametan čovjek, neda se njima manipulirati. Ali kovidaši su ozbiljno zapeli za te kazne. Sretno Sam majstore😜

Komentiraj...
Vidi sve komentare