Obavijesti

Sport

Komentari 2

Korona-skandal: Zarazio se, nije htio u bolnicu pa je pobjegao avionom?! Nitko ne zna gdje je

Korona-skandal: Zarazio se, nije htio u bolnicu pa je pobjegao avionom?! Nitko ne zna gdje je

Navodno je odletio u smjeru jedne europske države u kojoj nije potreban negativan test na korona virus za ulazak. ATP je već pokrenuo istragu, a američki tenisač mogao bi na ozbiljno i dugotrajno hlađenje koje bi mu potencijalno i završilo karijeru

VIDEO

Sveopće korona-ludilo donijelo je u teniskom svijetu definitivno "najfilmskiji" slučaj dosad. Za koji bi glavni glumac Sam Querrey (33) mogao platiti ozbiljnom kaznom.

Amerikanac je, naime, ovaj tjedan trebao igrati ATP turnir u St. Peterburgu, trebao je igrati i protiv Denisa Shapovalova, ali uoči meča dobio je pozitivan test na korona virus i tu je završio njegov nastup na turniru na kojemu je mjesto, usput, dobio Viktor Troicki.

Wimbledon 2019 - Day Nine - The All England Lawn Tennis and Croquet Club

Querreyju, 49. tenisaču svijeta, potom je određena dvotjedna karantena u hotelu s pet zvjezdica u kojemu je odsjeo zajedno sa svojom suprugom i osmomjesečnim djetetom, koji su se, također, zarazili, a kad su mu rekli da će mu poslati liječnika koji će procijeniti njegovo i njihovo stanje i možda ga/ih hospitalizirati, Querrey, koji je imao simptome srednje jačine, uplašio se do te mjere da je organizirao - bijeg?!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I to privatnim avionom koji je unajmio. Navodno je odletio u smjeru jedne europske države u kojoj nije potreban negativan test na korona virus za ulazak u zemlju.

ATP je već pokrenuo istragu, a američki tenisač mogao bi na ozbiljno i dugotrajno hlađenje koje bi mu potencijalno i završilo karijeru. Na stranu novčana kazna od 100.000 eura, već u svom pravilniku ATP za ovakve prekršaje ima "spremnu" suspenziju do čak tri godine.

Querrey će morati unajmiti jako dobrog odvjetnika...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu