To je to što me zanima!

Teoretičari zavjere su uvjereni: Namješten ždrijeb Lige prvaka

Na društvenim mrežama proširio se video u kojem Zanetti vrti istu kuglicu i izvlači Real Madrid. Naravno, teoretičarima zavjere to je bilo dovoljno. Sve je namješteno
Vidi originalni članak

Javier Zanetti stavio je ruku u bubanj i vrio kuglice, vrtio, vrtio... Zapravo, kad se pogleda video, vrtio je samo jednu i izvukao Real . Za neke dovoljan dokaz da je ždrijeb Lige prvaka namješten.

Video u kojem Zanetti izvlači kuglicu i spaja Real Madrid i Romu zapalio je društvene mreže. Naravno, svake godine ista priča. Nakon ždrijeba Uefinih i Fifinih natjecanja pojavljuju se glasine o namještanju. Ovoga puta Zanettijevo prebiranje po kuglicama dalo dalo je povod onima koji sumnjaju u regularnost, a u središtu se, ni kriv ni dužan, našao klub Luke Modrića i Matea Kovačića, koji će za četvrtfinale igrati s Romom.

Kad se uz sve ovo doda da je Zanetti Interova legenda te da su Juventus i Roma bili njegovi najveći rivali, ispada da je upravo njima dodijelio možda i najgore protivnike, Bayern München i Real Madrid. Pogledajte video i procijenite sami.

POGLEDAJTE VIDEO: Sporni detalj je na 2:15.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare