To je to što me zanima!

Ter Stegen bijesan: Razgovarat ću s igračima koji loše igraju...

Ljut sam, naravno. Nismo igrali ni blizu kako smo htjeli. Srećom, ugrabili smo sva tri boda, što je ipak najvažnije. No moramo razgovarati o nekim stvarima u svlačionici, smatra njemački vratar nakon pobjede u Pragu...
Vidi originalni članak

Njemački golman Marc Andre ter Stegen zaista se "naradio" ove sezone. Spasio je svojim radom i u 3. kolu Lige prvaka svoju Barcelonu od gubitka bodova protiv praške Slavije. Na kraju je Barca slavila s 2-1, ali da nije bilo Ter Stegena, pitanje je bi li uspjeli doći do pobjede ili remija. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, on je u Pragu u tri navrata branio čiste prilike za gol, a osim toga obranio je i penal protiv Borussije Dortmund, te imao nekoliko intervencija protiv Intera. Barca je prva sa sedam bodova, a slijede ju Borussia i Inter s po četiri boda, što znači da bi Barcelona trebala biti zadovoljna, no daleko su Katalonci od zadovoljstva. 

- Ljut sam, naravno. Nismo igrali ni blizu kako smo htjeli. Srećom, ugrabili smo sva tri boda, što je ipak najvažnije. No moramo razgovarati o nekim stvarima u svlačionici. Riječ je u problemu unutar svlačionice i tamo ćemo ga riješavati -rekao je novinarima njemački golman.

- Ne želim pred kamerama govoriti o čemu se radi, želim razgovarati s igračima koji su igrali utakmicu - rekao je Ter Stegen.

Ipak, Barcelona je i dalje vodeća momčad u skupini Lige prvaka i domaćem prvenstvu. Na klupi je i dalje i naš Ivan Rakitić. Možda je upravo on karika koja će Barceloni vratiti dobru igru? 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • bepis1 24.10.2019.

    Suarez, Busquets, Pique igraju katastrofalno cijelu sezonu. Suarez i Messi jednostavno vise ne mogu igrat zajedno, nikakav presing ne rade sam o setaju terenom, Messi si to moze dopusitit s obzirom kolko daje u napadu, sta se mene tice moze i lezat na terenu dok protivnici imaju loptu, ali Suarez da se seta po terenu je nedopustivo, zajebe 98% akcija, gomila krivih paseva, promasenih prilika. Za svaki gol sta je on zabio ovo sezone pravi napadac bi zabio jos 3. A tu najvise ispasta Griezmann. Covjek cijelo vrijeme igra na krivoj poziciji, trci trudi se, igra obranu, ali jednostavno covjek nije krilo i tu nikad nece moc pokazat sta zna. Sta su ga uopce dovodili ako su znali da ce igrat na krilu. Napad treba biti Demebele/Griezmann/Messi sa Fatijem Perezom i Suarezon na klupi. Ako se ovako nastavi igrat Roma i Liverpool ce se ponovit sto posto. Nemozes si dopustit da igras sa 9 igraca obranu, protivnici konstatno imaju 2 igraca vise u fazi napada, dodajmo jos i to da Suarez jako spor i rijetko kada ima dobar dodir i tako upropasti bar 80% dobrih kontri, protivnici uopce nemaju problem sa odlaskom naprijed znajuci da imaju dosta vremena za vratit se u obranu u slucaju izgubljene lopte.

  • Space Burek 24.10.2019.

    Treba reci da je Slavia sasvim dobra ekipa koja bi prosla bilo koju drugu grupu na 2. ili 3. mjestu. Skoro su dobili Inter u gostima, namucili su BvB i Barcu. Svaka im cast i steta sto su u ovako jakoj grupi.

  • Space Burek 24.10.2019.

    Jucer su samo Semedo, Lenglet, ter Stegen, De Jong i Messi nesto odigrali a ostatak ekipe je bio uzas. Pogotovo Busquets koji je cijele sezone los... Suarez je opet napravio 600 pogresaka i onda zabije gol i kupi si mjesto u ekipi za iducu utakmicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare