To je to što me zanima!

Terry je spasio Chelsea, Spursi ih već 3,5 godine nisu dobili

Prvo poluvrijeme skroz je pripalo Tottenhamu. Spursi su bili znatno bolji, a nadmoć je okrunio Sigurdsson u 19. minuti. Izjednačio je Terry u 65. na asistenciju Mate
Vidi originalni članak

Prvu utakmicu, ujedno i derbi 6. kola Premiershipa odigrali su Tottenham i Chelsea. Na White Hart Laneu je završilo 1-1.

Bio je to susret učenika i učitelja, Andre Villas-Boasa i Josea Mourinha, nekad prijatelja koji su sedam godina dijelili dobro i loše. Razišli su se 2010., potpuno se razdvojili, ali su se uoči utakmice pristojno rukovali, a nakon remija si čestitali i kratko popričali. 

Prvo poluvrijeme u potpunosti je pripalo domaćinu. Spursi su bili znatno bolji, a nadmoć je okrunio Sigurdsson u 19. minuti. Taman prije odlaska na odmor je Paulinho pogodio stativu s vanjske strane! 

Odlazak Garetha Balea uopće se ne osjeća, barem zasad.

U nastavku je na teren izašao potpuno drukčiji Chelsea. Živnuli su ulaskom Mate, a Španjolac je u 65. minuti iz slobodnog udarca krasno asistirao Terryju, kojem nije bio problem nečuvan pogoditi mrežu sa šest metara. Bio je to tek drugi primljeni gol Llorisa u prvenstvu ove sezone.

Devet minuta prije kraja Torres je dobio drugi žuti nakon sudara s Vertonghenom, koji je također imao žuti, ali je sudac u svlačionicu poslao samo Fernanda.

Tottenham može biti zadovoljan jer je ponovno na vrhu Premiershipa, ali ostaje žal za pobjedom, naime Chelsea nisu svladali već tri i pol godine.

Jose vs. Andre: Sedam godina skupa, a sad su bivši prijatelji

Idi na 24sata

Komentari 43

  • arhex 28.09.2013.

    http://www.youtube.com/watch?v=seW2dWbFg5Q pokušaj ozljediti protivnika = crveni čisto ko suza...

  • arhex 28.09.2013.

    može neko staviti link da vidim situaciju između torresa i verthongena?

  • silaaa 28.09.2013.

    cuj terry ih spasio , a Lloris skine zicer 15ak minuta prije kraja i jos im sudac pokloni igraca vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare