To je to što me zanima!

Teška kazna za trenera Cibalije koji je ružno vrijeđao Soudanija

Incident se dogodio na utakmici Cibalije i Dinama (0-2). Kondicijski trener Vinkovčana Hrvoje Bradašić rasistički je vrijeđao Soudanija tako što mu je opsovao 'crnu majku' što je potvrdio i delegat utakmice
Vidi originalni članak

Kondicijski trener Cibalije Hrvoje Bradašić žestoko je kažnjen zbog vrijeđanja Dinamovog igrača Hilala Soudanija. Dobio je kaznu u iznosu od 15 tisuća kuna i zabranu obavljanja funkcije u trajanju od tri mjeseca jer je počinio prekršaj iz članka 88. DP HNS-a.

KONDICIJSKI TRENER CIBALIJE: 'Soudani je meni prvi opsovao majku, to su čuli i moji igrači'

Incident se dogodio na utakmici Cibalije i Dinama (0-2) u subotu u Vinkovcima. Kondicijski trener Vinkovčana Hrvoje Bradašić rasistički je vrijeđao Soudanija, na što je Alžirac reagirao.

Stvar je pokušao spasiti Dominik Livaković, ali onda su se u gužvu uključili i nogometaši Cibalije.

IGNORIRA BRADAŠIĆA Soudani nakon Cibalije: Istina, opsovao sam, ali iz olakšanja...

I tu je nastala velika gužva gdje je Bradašić opsovao 'crnu majku' Soudaniju.

- Nažalost, ja sam u afektu dodao pridjev koji nisam trebao i iskreno mi je žao zbog toga te, ako sam uvrijedio Soudanija ili bilo kojeg drugog igrača Dinama druge rase ovim putem im se ispričavam. Rasizam nema veze s ovim sukobom te dio koji se odnosi na vrijeđanje po rasnoj osnovi dio je afekta, a ja nemam ništa protiv Soudanija kao pripadnika druge rase te nije to povod i razlog svađe - napisao je Bradašić na Facebooku, a Soudani se potom javio na Instagramu:

- Uz sav respekt prema liku i djelu gospodina Bradašića, on je uvjerljivo zadnja osoba na svijetu koja bi mi pala na pamet u trenutku dok slavim gol.

Bradašićeva kazna obuhvaća i zabranu pristupa klupi za pričuvne igrače, zabranu pristupa u svlačionice i službene prostorije kluba kao i prisustvovanje utakmicama u bilo kojoj funkciji u bilo kojem stupnju natjecanja HNS-a.

Zbog paljenja pirotehničkih naprava od strane pripadnika navijačke skupine Torcida na utakmici Inter - Hajduk, što predstavlja prekršaj iz članka 67. DP HNS-a, Hajduk je kažnjen novčanim iznosom od 15 tisuća kuna, a Inter kao organizator utakmice iznosom od 5 tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • cimerrr 18.04.2018.

    Arapi nisu druga rasa,oni spadaju u bijelce,iako su malo garaviji.

  • vedrinho1 18.04.2018.

    A hns ovi poslušnici neće kazniti velikog gazdu zbog svih silnih psovki i vrijeđanja svih ovih godina???

  • Uragan_1 18.04.2018.

    Pa to samo govori o primitivnosti hrvoja, bravo Soudani, i moja isprika za ovakve đilkoše kojima nedostaje kućni odgoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare