To je to što me zanima!

Težak kiks Barce na startu lige, Hajdukov protivnik uvjerljiv

Barcelona je na raspolaganju imala sva pojačanja dovedena tijekom ljetnog prijelaznog roka, ali su i Robert Lewandowski i Raphinha ostali bez pogotka. S druge strane, Villarreal je glatko prošao Valladolid
Vidi originalni članak

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa španjolske La Lige Barcelona i Rayo Vallecano su na Camp Nou odigrali bez pogodaka.

Klub iz madridskog predgrađa izdržao je pritisak Katalonaca koji su imali potpunu prevlast na terenu, ali nijednom nisu uspjeli svladati gostujućeg vratara, Makedonca Stoleta Dimitrevskog.

U završnici dvoboja Barcelona je ostala s igračem manje, jer je kapetan domaće momčadi Sergio Busquets zaradio drugi žuti karton.

Barcelona je na raspolaganju imala sva pojačanja dovedena tijekom ljetnog prijelaznog roka, ali su i Robert Lewandowski i Raphinha ostali bez pogotka u prvom službenom nastupu za Barcelonu.

Gosti su čak u sučevom dodatku postigli pogodak, ali je poništen zbog zaleđa.

Nogometaši Villarreala uvjerljivom su 3-0 pobjedom na gostovanju u Valladolidu započeli novu sezonu.

Suparnik Hajduka u doigravanju za plasman u grupnu fazu Konferencijske lige prvi je pogodak postigao u 49. minuti, a strijelac je bio Senegalac Nicolas Jackson.

Pobjedu gostiju s dva je pogotka potvrdio Alex Baena. U 81. minuti je pogodio s ruba kaznenog prostora za 2-0 na asistenciju Samuela Chukwuezea, a u 90. minuti se sam izborio za prostor i sjajnim udarcem sa 20-ak metara po drugi put pogodio mrežu domaće momčadi.

Ovaj je 21-godišnji vezni igrač prošlu sezonu proveo na posudbi u drugoligašu Gironi, a Unai Emery ga je ove godine zadržao u kadru i pogodio njegovim uvođenjem u 63. minuti.

POSLUŠAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU:

Idi na 24sata

Komentari 20

  • axl44 14.08.2022.

    Lako je Valladolidu zabit 3 gola, čekajte da vam dođe prvak "4 kafića" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Palmanova 14.08.2022.

    i gdje je sad taj Lew zlatna lopta,kopacka naj naj?

  • Luka Putinic 14.08.2022.

    ma nas ajduk sa livajom ce ih sve pomest nema jaceg kluba u splitu i u okolici od 10 km

Komentiraj...
Vidi sve komentare