To je to što me zanima!

Težak poraz na startu sezone: Bilićev WBA primio tri komada

Leicester je imao inicijativu, vodio je igru, kombinirao i na kraju stigao do zaslužene pobjede dok je Bilićev WBA pokazao puno slabosti. Dvostruki strijelac bio je Jamie Vardy, oba puta iz penala
Vidi originalni članak

Krenula je nova sezone Premier lige, a povratnik u elitni rang West Bromwich Albion Slavena Bilića nije najbolje startao. WBA je na domaćem terenu izgubio s uvjerljivih 3-0 od Leicestera.

POGLEDAJTE VIDEO: WBA slavi ulazak u Premier ligu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije to izgledalo dobro, Brendan Rodgers je na Hawthorns izveo sastav kojem se 'Bilić Boysi' nisu mogli suprotstaviti. I dok su u prvom poluvremenu stvorili pokoju šansu, u drugom su ostali bez ijednog pokušaja sve do 92. minute i Peter Schmeichel je praktički bio nezaposlen. 'Lisice' su od početka utakmice pokazale da će WBA teško do bodova.

Leicester je poveo preko Castagnea u 57. minuti. Praet je odlično centrirao u petarac gostiju gdje se najbolje snašao Belgijac koji glavom pogađa za 0-1. Dvostruki strijelac bio je Jamie Vardy i to oba puta iz penala (73', 83'). Prvi je izborio pa realizirao, za drugi preuzeo odgovornost kada je u šesnaestercu oboren Justin.

Leicester je imao inicijativu, vodio je igru, kombinirao i na kraju stigao do zaslužene pobjede dok je Bilićev WBA pokazao puno slabosti.

Engleski The Guardian prognozirao je zbivanja tekuće sezone i u njima je zakucao WBA za dno lige. Analitičari predviđaju da će se koncem iduće sezone WBA vratiti u Championship, a na Biliću je da uz ograničene resurse uspije napraviti podvig i barem održati Baggiese u prvoj ligi.

LEICESTER U PRVOM KOLU Engleski mediji zakucali Bilića za dno lige, on kaže: To je sjajno

Idi na 24sata

Komentari 29

  • LOLNeki 14.09.2020.

    Gledao sam startnih 11 WBa pred ovu utakmicu i moram reći daoni sa tom ekipom nemaju šanse ostati u lizi. Preslabo je to.

  • bozetesacuvaj 13.09.2020.

    I Tina Katanic je dobila tri komada pa je jos u 1. ligi,nedaj se Slavene

  • franco2 13.09.2020.

    Za mene je Bilic smece, bio u west hamu nijednog hrvata nije doveo, sad je u wba i opet nije doveo nijednog, dobro aj doveo je krovinovica al ga nisu otkupili. Onaj Wenger u arsenalu je uvijek imao bar 8 francuza

Komentiraj...
Vidi sve komentare