To je to što me zanima!

Težak poraz 'oklopnika' protiv Kine, ništa od ulaska u viši rang

Kina je na Velesajmu pobijedila Hrvatsku 5-1 i zadržala stopostotni učinak uoči zadnjeg kola Svjetskog prvenstva divizije II u Zagrebu
Vidi originalni članak

Hrvatski hokejaši na ledu ostali su bez šanse da osvoje prvo mjesto na turniru SP-a Divizije II, kojem su domaćini. Ovog petka kineski hokejaši su bili uvjerljivi u Zagrebu te su slavili s 5-1 (0-0, 4-0, 1-1).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na vrhu ljestvice tako je trenutačno Kina, reprezentacija koja je nastupila i na nedavnim Zimskim olimpijskim igrama, s maksimalnih devet bodova. Nizozemska ima šest, Hrvatska pet, a Španjolska četiri boda. Uz utakmicu više od svih ostalih na dnu je Izrael bez bodova.

Prva trećina Hrvata i Kineza bila je izjednačena te je završila bez golova, no u drugoj dionici se otvorilo Kinezima pa su zabijali Jialei Shen, An Jian i dva puta Jiang Fu za 4-0 nakon 40 minuta igre. U zadnjoj trećini Kinezi su poveli i 5-0, a pred sam kraj je Bruno Fičur zabio počasni pogodak u ovom porazu Hrvatske.

U subotu se igraju posljednje utakmice na ledu Zagrebačkog velesajmu te od 16 sati igraju Kina i Španjolska, dok se potom od 19.30 sati sastaju Hrvatska i Nizozemska.

Svjetsko prvenstvo, divizija II (skupina A):

  • Španjolska - Izrael 6-2 (1-0, 4-0, 1-2)
  • Hrvatska - Kina 1-5 (0-0, 0-4, 1-1)

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bananeros 30.04.2022.

    Oklopnici!???? 😅🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

  • dottie 30.04.2022.

    Hrvatski hokejasi su nesto kao i Trinidad i Tobago u rukometu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare