To je to što me zanima!

Težak raspored na startu nove godine za Splićanke

Balić i Dujić će nam jako nedostajati, ali potrudit ćemo se da razveselimo naše navijače, unatoč tome što smo oslabljeni, kaže trener Splita 1700
Vidi originalni članak

Nakon kraćeg odmora i tjedna intezivnih treninga, odbojkašice Splita 1700 čekaju novi izazovi. Već u utorak igraju prvu utakmicu šesnaestine finala Challenge Cupa protiv njemačkog Rote Rabena, a u petak putuju na tri uzastopna gostovanja u Austriji i Njemačkoj. Gošće iz Vilsbiburga u Bavarskoj u ponedjeljak stižu u Split. Riječ je o vrlo jakoj ekipi koja je 2008. osvojila naslov prvaka Njemače, a lani i nacionalni Kup. Također, Njemice su u prethodnom kolu Challenge Cupa lako porazile zagrebačku Mladost, a u ekipi igraju četiri iskusne internacionalne igračice iz Brazila, Argentine, Italije i SAD-a.
Splićanke će, nažalost, u ovaj susret ući oslabljena neigranjem kapetanice Jelene Balić, reprezentativke Cecilie Dujić, te mlade Jelene Tukić, koje još nisu sasvim zaliječile ozljede. U postavi će se tako naći Matea Mamić, kapetanica druge ekipe Splita 1700, trenutno vodeće u 2. HOL-jug.
- Sigurno je da će nam Balić i Dujić jako nedostajati, njih dvije su nam vrlo važne u napadu i prijemu servisa. Gledao sam neke utakmice njemačke ekipe i vidio da su iskusne, što nama najviše nedostaje. No potrudit ćemo se da razveselimo naše navijače, unatoč tome što smo oslabljeni - rekao je trener Hancharov.
Susret Splita 1700 i Rote Rabena igra se u utorak u 18.30 u velikoj dvorani na Gripama, a za navijače i ljubitelje odbojke klub je osigurao besplatan ulaz

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare