To je to što me zanima!

Thierry Henry: Jako poštujem Ronalda, ali Leo Messi je bolji

Jako poštujem Ronalda, ali igrao sam s Messijem i s njim ostvario nevjerojatne trenutke. Skupa smo pobjeđivali i gubili pa ću se odlučiti za Lea, rekao je Henry
Vidi originalni članak

Ljubitelji nogometa proteklih godina često raspravljaju o tome je li bolji Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi, a svoj odgovor na to pitanje dao je Thierry Henry. Francuski napadač dao je prednost Argentincu s kojim je tri godine bio u Barceloni.

- Jako poštujem Ronalda, ali sam igrao s Leom i s njim ostvario nevjerojatne trenutke. Skupa smo pobjeđivali i gubili pa ću se odlučiti za Lea - rekao je Henry za stranicu Fife pa dodao:

- Mislim da još uvijek ne shvaćamo što njih dvojica danas rade. Vjerujem da će u budućnosti ljudi sa strahopoštovanjem gledati na njihove golove i kontinuitet, ali i pritisak koji dolazi kada to dugo radite.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • djusta1995 24.02.2015.

    Slažem se s njim, iako ne navijam ni za Barcelonu niti Real, Messi je možda za nijansu bolji kolko se vidi u igri. Treba reći da, on i Ronaldo su trenutno dva najbolja igrača na kugli zemaljskoj i to niko ne može opovrgnuti. E sad, ko je stvarno bolji, nek sude stručnjaci kao npr. gospodin Thierry.

  • ShaqAttack 24.02.2015.

    ronaldo je bolji covjek

  • barcelona12345678 23.02.2015.

    istina da su obojica fantasticni nogometasi al messi je ipak nes posebno...ono sto on radi na terenu to nemre niko realno

Komentiraj...
Vidi sve komentare