To je to što me zanima!

Thomas Müller korak do prvog transfera u životu u 30. godini

Analizirat ćemo opcije u siječnju. Moramo naći napadača, osim ako se Alexis vrati na vrijeme, kaže Marotta, sportski direktor Intera. Kluba koji navodno želi vjernog Bavarca uzeti pod svoje...
Vidi originalni članak

Njemački nogometaš i legenda bavarskog kluba u kojemu je proveo cijeli svoj život, Thomas Müller,  u 30. godini života napravit će prvi transfer u životu, navodi njemački Kicker. Isti izvor prenosi kako bi napadač Bayerna siječnju mogao napustiti klub.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije tajna kako se hrvatski trener na klupu Bayerna, Niko Kovač, i Thomas Müller, "malo" prepiru posljednje vrijeme.  No, u utakmici Lige prvaka protiv Olympiakosa Kovač ga je stavio od prve minute, a izvadio ga je tek u 84. i to kako bi drugom Hrvatu u klubu, Ivanu Perišiću, dao priliku. Müller je u toj utakmici dva puta asistirao i pokazao je da još uvijek zna igrati nogomet.

Iako je dobio šansu za igru u Ligi prvaka, njemački napadač nema namjeru ostati igrač Bayerna do kraja sezone, već u siječnju namjerava promijeniti adresu. Kako navodi spomenuti njemački list, njegova je želja Serie A. Točnije, Inter. 

KRIZA U BAYERNU - ILI NE? Nijemci Kovaču traže zamjenu; Hoeneß: Moramo biti napaljeni

Navodno ga je klub već kontaktirao, a i sam sportski direktor "nerazzurra", Giuseppe Marotta, kaže kako klub razmatra neke napadačke opcije u zimskom prelaznom roku.

- Analizirat ćemo opcije u siječnju. Najbolji igrači ne mijenjaju klubove u zimskom prelaznom roku, ali ćemo pokušati neke od njih nagovoriti. Naravno, ako se Alexis vrati na vrijeme, neće biti promjena u napadu - kazao je Marotta.

UDARCI NA KOVAČA Neuer: Ovo je iritantno! Braco: Ne igramo tečno, lopta ne ide...

Da je jedno od najnovijih pojačanja Alexis Sanchez zdrav, Inter ne bi tražio nove napadače, ali s obzirom da ga neće biti nekoliko mjeseci "nerazzurri" moraju naći zamjenu.

Müller je ove sezone odigrao ukupno 12 utakmica, ali većinom je ulazio s klupe. Postigao je samo jedan gol i dodao šest asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bela-strela 24.10.2019.

    Skoro sve štima ali ne štima da je proveo cijeli nogometni život u Bayernu. Nogomet je počeo igrati u TSV Pähl-u i kao 13 godišnjak prešao u Bayern ali je redovito još neko vrijeme igrao u Pählu.. Točna informacija bi za novinara trebala biti nešto bitno u novinarstvu..

  • silaaa 24.10.2019.

    Vec 10 godina ima 29 godina

  • EchteLiebe 24.10.2019.

    Muller legenda, čovjek koji je izmislio poziciju Raumdeutera i svi treneri koji su pokusavali implementirati njegov stil igre na drugim igracima nisu ni priblizno uspjeli. S godinama mu je forma pala, to stoji, ali je u svojem primeu bio jedan od najboljih na svijetu i to se prelako zaboravlja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare