Obavijesti

Sport

Komentari 10

Thomas Müller korak do prvog transfera u životu u 30. godini

Thomas Müller korak do prvog transfera u životu u 30. godini
10

Analizirat ćemo opcije u siječnju. Moramo naći napadača, osim ako se Alexis vrati na vrijeme, kaže Marotta, sportski direktor Intera. Kluba koji navodno želi vjernog Bavarca uzeti pod svoje...

VIDEO

Njemački nogometaš i legenda bavarskog kluba u kojemu je proveo cijeli svoj život, Thomas Müller,  u 30. godini života napravit će prvi transfer u životu, navodi njemački Kicker. Isti izvor prenosi kako bi napadač Bayerna siječnju mogao napustiti klub.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:52

Nije tajna kako se hrvatski trener na klupu Bayerna, Niko Kovač, i Thomas Müller, "malo" prepiru posljednje vrijeme.  No, u utakmici Lige prvaka protiv Olympiakosa Kovač ga je stavio od prve minute, a izvadio ga je tek u 84. i to kako bi drugom Hrvatu u klubu, Ivanu Perišiću, dao priliku. Müller je u toj utakmici dva puta asistirao i pokazao je da još uvijek zna igrati nogomet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako je dobio šansu za igru u Ligi prvaka, njemački napadač nema namjeru ostati igrač Bayerna do kraja sezone, već u siječnju namjerava promijeniti adresu. Kako navodi spomenuti njemački list, njegova je želja Serie A. Točnije, Inter. 

REUTERS/PIXSELL
Nijemci Kovaču traže zamjenu; Hoeneß: Moramo biti napaljeni
Nijemci Kovaču traže zamjenu; Hoeneß: Moramo biti napaljeni

Navodno ga je klub već kontaktirao, a i sam sportski direktor "nerazzurra", Giuseppe Marotta, kaže kako klub razmatra neke napadačke opcije u zimskom prelaznom roku.

- Analizirat ćemo opcije u siječnju. Najbolji igrači ne mijenjaju klubove u zimskom prelaznom roku, ali ćemo pokušati neke od njih nagovoriti. Naravno, ako se Alexis vrati na vrijeme, neće biti promjena u napadu - kazao je Marotta.

Neuer: Ovo je iritantno! Braco: Ne igramo tečno, lopta ne ide...
Neuer: Ovo je iritantno! Braco: Ne igramo tečno, lopta ne ide...

Da je jedno od najnovijih pojačanja Alexis Sanchez zdrav, Inter ne bi tražio nove napadače, ali s obzirom da ga neće biti nekoliko mjeseci "nerazzurri" moraju naći zamjenu.

Müller je ove sezone odigrao ukupno 12 utakmica, ali većinom je ulazio s klupe. Postigao je samo jedan gol i dodao šest asistencija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener