To je to što me zanima!

Thomas Muster (42) će se vratiti na teniske terene...

Austrijski tenisač objavio je da će se vratiti na teniske terene nakon pauze duge čak 11 godina. Prvi nastup imat će na njemačkom Challengeru
Vidi originalni članak

Najbolji austrijski tenisač u povijesti Thomas Muster s 42 je navršene godine objavio povratak profesionalnom tenisu kao natjecatelj. Dobio je tenisač iz Leibnitza pozivnicu organizatora ATP-ova Challengera u njemačkom Braunschweigu, koji počinje 28. lipnja. Nastupit će u pojedinačnome i u turniru parova. Na teniske se terene Muster vraća nakon 11-godišnje pauze. Nikada nakon povlačenja nije objavio da definitivno prekida igračku karijeru.
- Tada sam rekao da uzimam odmor. Sada se s odmora vraćam natrag - kazao je ljevoruki igrač koji je suparnike mljeo silinom sličnom današnjem stilu Rafaela Nadala.
- Igrat ću u Braunschweigu najbolji tenis koji mogu i vidjeti dokle ću stići - dodao je.
Tijekom karijere je Muster osvojio 44 turnira ATP kategorije, te je u veljači 1996. godine držao broj jedan na ATP ljestvici. Uspjeh je karijere ostvario 1995. godine osvojivši Roland Garros. Prije deset dana Muster je igrao ekshibicijski dvoboj mješovitih parova u Halleu. Nije se doimao moćnim kao u najboljim danima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Pinturicchio 16.06.2010.

    ponestalo para za alkohol i drogu ha , nebi ti ja dao da se vratis .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare