To je to što me zanima!

Tko bi rekao: Schweinsteiger uoči utakmice sluša Severinu

Veznjak Man. Uniteda pokazao je playlistu koju sluša uoči utakmica. Između pokojne pop ikone Michaela Jacksona i Robbieja Williamsa ugurao je Severinu. Što će biti kad otkrije Maju Šuput i Lidiju Bačić...
Vidi originalni članak

Koliko pijem, nije humano, subota je dan za alkohol, uno momento, uspori tempo možda sutra se vidimo, pjevušio je, vjerovali ili ne, Bastian Schweinsteiger uoči utakmice Manchester Uniteda i Hull Cityja. Srpski zet, kako ga zovu zbog braka s tenisačicom Anom Ivanović, još nije naučio 'ovdašnji' jezik, no zato je počeo slušati hrvatsku glazbu. 

Engleski "Daily Mail" dobio je Schweinsteigerovu playlistu, odnosno glazbu, koju njemački reprezentativac sluša na putu do stadiona. Ima tu svega, od Shakire, Robbie Williamsa, Michaela Jacksona, a, eto, na toj listi našla se i Severina. 
Ne zna se tko je točno "Schweinija" upoznao s glazbenim opusom naše pjevačice. Možda Ivica Olić ili Mario Mandžukić za vrijeme zajedničkog igranja u Bayernu ili Ana Ivanović, koja također sluša hrvatsku glazbu. Možda čak i Manuel Neuer, koji je otkrio da su mu najdraže hrvatske i srpske pjesme. 

Tko bi rekao da će se Severina naći u društvu pop ikone Michaela Jacksona i Robbieja Williamsa. Schweiniju je to uspjelo, sve je on to 'izmiksao' u svom glazbenom ukusu. Što će biti kad tek otkrije Maju Šuput i Lidiju Bačić...

Idi na 24sata

Komentari 27

  • frano4 06.02.2017.

    Možda i on upadne u sevkinu kolekciju

  • lovac_u_mutnom 06.02.2017.

    Mozda voli i njene filmove.

  • kingjiggy 05.02.2017.

    Daj ne serte😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare