To je to što me zanima!

Tko će biti Zidaneov nasljednik?

Zidane se na klupu Real Madrida vratio u ožujku 2019., tek devet mjeseca nakon što je dao ostavku. Njegovi tadašnji nasljednici nisu uspjeli baš ništa napraviti s klubom, hoće li moći neki novi?
Vidi originalni članak

Na Santiago Bernabeu se priča o svemu, samo ne o otkazu Zinedineu Zidaneu (48). Nakon svakog poraza 'kraljevskog kluba', a u ovoj sezoni ih je bilo podosta, mediji nagađaju o smjenjivanju Francuza, ali to se dosad još nije dogodilo. 

Zidanea maksimalno poštuju u klubu, ali svejedno je malo onih koji bi htjeli da on bude na čelu novog projekta koji kreće po isteku ove sezone. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naravno da ga poštuju, kako i ne bi poštivali čovjeka koji im je donio četiri titule Lige prvaka - jednu na terenu i tri s klupe.

Tek pet dana nakon trećeg uzastopnog naslova europskog prvaka napustio je klupu Real Madrida, a njegovo je mjesto zauzeo Julien Lopetegui koji je napustio Santiago Bernabeu nakon tek tri i pol mjeseca. 

Tko spašava stvar bolje od legenda kluba? Time se vodio Florentino Perez pa je postavio Santiaga Solarija koji je imao najbolji trenerski start u Realu u posljednjih 60 godina, ali i njemu je ubrzo istekao 'rok trajanja' pa se na klupu vratio Zidane.

'Zizou' je uvijek bio gospodin pa će možda i sam dati ostavku, ako mu već Perez neće uručiti otkaz.

Cadena SER otkriva koji su najveći favoriti za klupu Real Madrida u 'post-Zidaneovoj' eri, a kao najveće favorite ističe Massimiliana Allegrija (53) i istinsku legendu 'kraljevskog kluba' - Raula Gonzaleza (43).

- Spreman je, omogućio je Realu da osvoji Ligu prvaka mladih, a nije bio u užem krugu favorita niti je imao najbolju momčad - potvrdio je izvor blizak klubu.

Raulov minus je svakako iskustvo, ali nije ga imao ni Zidane pa je osvojio sve što je osvojio.

Massimiliano Allegri je, pak, dokazan trener s pobjedničkim mentalitetom, a od odlaska s klupe 'Stare dame' u ljeto 2019. odbijao je sve ponude.

U igri je također i Julian Nagelsmann (33) koji bi postao i najmlađi trener koji je ikad sjeo na klupu Real Madrida. Nijemac se zalaže za brz, moderan nogomet, a na klupi Hoffenheima, a sad i na klupi RB Leipziga je pokazao da je pred njim zavidna trenerska karijera.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • sule 10 05.02.2021.

    Kruno jurčić pak je slobodan

  • Bocwanna 05.02.2021.

    Kljuno A ko drugi.... 😏

  • Trump Jong Un 05.02.2021.

    Kovač nakon 6 uzastopnih pobjeda u Francuskoj al to bi nakon srebra u Rusiji i proglašenja najboljeg svjetskog igrača bila kap koja bi prelila mnoge čaše 😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare