Obavijesti

Sport

Komentari 14

Tko će biti Zidaneov nasljednik?

Tko će biti Zidaneov nasljednik?

Zidane se na klupu Real Madrida vratio u ožujku 2019., tek devet mjeseca nakon što je dao ostavku. Njegovi tadašnji nasljednici nisu uspjeli baš ništa napraviti s klubom, hoće li moći neki novi?

VIDEO

Na Santiago Bernabeu se priča o svemu, samo ne o otkazu Zinedineu Zidaneu (48). Nakon svakog poraza 'kraljevskog kluba', a u ovoj sezoni ih je bilo podosta, mediji nagađaju o smjenjivanju Francuza, ali to se dosad još nije dogodilo. 

Zidanea maksimalno poštuju u klubu, ali svejedno je malo onih koji bi htjeli da on bude na čelu novog projekta koji kreće po isteku ove sezone. 

Pokretanje videa...

00:28

Naravno da ga poštuju, kako i ne bi poštivali čovjeka koji im je donio četiri titule Lige prvaka - jednu na terenu i tri s klupe.

Tek pet dana nakon trećeg uzastopnog naslova europskog prvaka napustio je klupu Real Madrida, a njegovo je mjesto zauzeo Julien Lopetegui koji je napustio Santiago Bernabeu nakon tek tri i pol mjeseca. 

Tko spašava stvar bolje od legenda kluba? Time se vodio Florentino Perez pa je postavio Santiaga Solarija koji je imao najbolji trenerski start u Realu u posljednjih 60 godina, ali i njemu je ubrzo istekao 'rok trajanja' pa se na klupu vratio Zidane.

'Zizou' je uvijek bio gospodin pa će možda i sam dati ostavku, ako mu već Perez neće uručiti otkaz.

Cadena SER otkriva koji su najveći favoriti za klupu Real Madrida u 'post-Zidaneovoj' eri, a kao najveće favorite ističe Massimiliana Allegrija (53) i istinsku legendu 'kraljevskog kluba' - Raula Gonzaleza (43).

REUTERS

- Spreman je, omogućio je Realu da osvoji Ligu prvaka mladih, a nije bio u užem krugu favorita niti je imao najbolju momčad - potvrdio je izvor blizak klubu.

Raulov minus je svakako iskustvo, ali nije ga imao ni Zidane pa je osvojio sve što je osvojio.

Massimiliano Allegri je, pak, dokazan trener s pobjedničkim mentalitetom, a od odlaska s klupe 'Stare dame' u ljeto 2019. odbijao je sve ponude.

Lazio v Juventus - Italian Cup Final

U igri je također i Julian Nagelsmann (33) koji bi postao i najmlađi trener koji je ikad sjeo na klupu Real Madrida. Nijemac se zalaže za brz, moderan nogomet, a na klupi Hoffenheima, a sad i na klupi RB Leipziga je pokazao da je pred njim zavidna trenerska karijera.

firo football; 08/18/2020 UEFA Champions League, final tournament 2020, semi-finals RB Leipzig - Paris Saint-Germain,
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka