To je to što me zanima!

Tko će u finale? Evo gdje gledati uzvratni susret Man. City - PSG

Mauricio Pochettino danas neće moći ni na Gueyea koji je pocrvenio u prvoj utakmici, a pod upitnikom je Kylian Mbappé. Pep, s druge strane, računa na sve igrače za utakmicu na Etihadu
Vidi originalni članak

Danas ćemo saznati prvog aktera istanbulskog finala Lige prvaka koje je na rasporedu 29. svibnja. Manchester City protiv PSG-a na Etihadu.

Momčad Pepa Guardiole je uoči utakmice u Engleskoj po kladionicama ogroman favorit za prolaz u finale Lige prvaka. Tečaj da ćemo pretkraj mjeseca u Istanbulu gledati Manchester City je mizernih 1,15, dok je na PSG okruglih 5,00.

No, Mauricio Pochettino se neće predati kada je već dovde došao. A Put nije bio lagan. Parižani su u nokaut fazi prvo izbacili Barcelonu, pa onda i Bayern te odigrali fenomenalnih 60 minuta na Parku Prinčeva protiv Guardiolinog 'stroja'. No, na njihovu žalost, utakmica traje 90.

PSG je u prvoj utakmici imao sve u svojim rukama.  Rano su poveli preko Marquinhosa (15'), pa nastavili nizati šanse pred golom Edersona. A onda se po tko zna koji put ponovilo nepisano nogometno pravilo "ako ne zabiješ, platit ćeš za promašaje". I platili su s kamatama. 

PSG - MAN. CITY 1-2 'Građana' nigdje sat vremena, a onda okrenuli PSG u 7 minuta

Manchester City zabio je dva gola u razmaku od sedam minuta (64', 71'), a iako su te golove zabili De Bruyne i Mahrez, ostao je dojam da su si ih Parižani zabili sami.

Kod gola Belgijanca, koji je bio zamišljen kao ubačaj, Navas je ostao na krivoj nozi i glavni je krivac, a kod drugog, e to već možemo raspravljati. Kimpembe i Paredes su se razdvojili u živom zidu i lopta je prošla tamo gdje nije smjela.

No, okrenimo se drugoj utakmici. Još nije ništa gotovo. Pred nama je još najmanje 90 minuta odličnog nogometa. 

OZLIJEDIO SE Crveni alarm u Parizu: Mbappé će propustiti Manchester City?

Mauricio Pochettino već neko vrijeme ne može računati na Bernata, danas neće moći ni na Gueyea koji je pocrvenio u prvoj utakmici, a najveći, a i najvažniji upitnik, je ipak pod Kylianom Mbappéom koji se ozlijedio uoči utakmice na Parku Prinčevu, ali ju je svejedno odigrao, pa propustio ligaški susret s Lensom. Njegov izostanak bio bi nezamjenjiv hendikep za francusku momčad. Pep, s druge strane, može računati na sve igrače.

Utakmicu možete pogledati na kanalima PlanetSport 1 i Arena Sport 7 od 21 sat. Uvodne studijske emisije počinju sat vremena ranije.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • bakugan__79 04.05.2021.

    city

  • nepoznat1997 04.05.2021.

    Jel ima neko link?posto nemam arenu7 niti planettv

  • DinkoČizik 04.05.2021.

    Kad vidim da netko napiše da su PSG i CITY "umjetni klubovi" odma znam da je počeo pratit nogomet 2015 godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare