To je to što me zanima!

Tko je kriv? Lopta, sudac, vrućina, savez, trener...

Za negledljiv nogomet Subašić je optužio suca, Butina ‘kuka’ zbog nove lopte, Zajec moli savez da ukine produžetke, Špace je stid nove lige...
Vidi originalni članak

Uh, hvala Bogu da je gotovo. Zamisli da smo još produžetke morali igrati, izmjenili su riječi, uz čvrsti stisak ruke, Zajec i Poklepović nakon utakmice. Otprilike, sličnog razmišljanja bili su i gledatelji. Susreti Dinama i Hajduka već dugo nisu atraktivni kao nekad. Čak ni kad je riječ, kako kaže Zajec, o revijalnom susretu kao što je Superkup.
- Nije bilo osobitih dodavanja, obje momčadi bile su u konfuziji... Fali igra ljudi moji, nema igre koja bi plijenila - rekao je Špaco kimajući glavom.
Krivaca za superdosadnu igru je mnogo, svatko će prst uprijeti u nekog drugog.
- Sudac je kriv. Kod prvog gola ležao sam na travnjaku i zatražio pomoć. Igra nije zaustavljena već je Dinamo izveo korner iz kojeg su zabili gol - kaže golman Hajduka Danijel Subašić.
Suigrač mu Ahmad Sharbini nema ništa protiv suca, njemu je kriv vlastiti trener. Jer, s njim u igri, smatra Ahmad, bila bi to druga priča.
- Zagrijavao sam se cijelo poluvrijeme da bih igrao nekoliko sekundi. Nemam priliku pokazati da sam bolji od ostalih. Ali tako je to dok je Špaco trener - kaže Sharbini.
Skromni Ahmad i glavni sudac samo su vrh liste osumnjičenih za lošu maksimirsku večer. Slijdeća je lopta.
- Ovako krivuda - objasnio je Luis Ibanez mičući desnu ruku kao da crta brojku osam.
- Jednako kao odlazak Mandžukića, loš je dolazak Jabulanija. Ovo je nevjerojatno... S tom loptom se ne može igrati - rekao je golman Dinama Tomo Butina.
Zatim je na red došao savez.
- Trebalo bi nešto hitno promijeniti. Pa tko bi izdržao da se moralo igrati još pola sata? Produžetke treba ukinuti - predložio je Velimir Zajec.
Na kraju loše večeri, Špaco je ‘ubio’ i nadu za bolje sutra.
- Stid me što ćemo igrati u ligi 12. Potpuno bedasto. Šta će na kraju četiri kluba igrati desetorokružno? Pa to će biti živi cirkus...

SVE JE ISTO SA I BEZ MANDŽE
Ma svaka čast Mariju Mandžukiću, odličan je, ali ne bi ova utakmica bila puno drugačija ni da je on igrao za Dinamo, rekao je Hajdukov mladi stoper Mario Maloča.

BIŠĆAN: NI XAVI NE VIČE
Jesam li vođa momčadi? Nastojim biti, ali sigurno neću galamiti na suigrače. Pa kad ste vidjeli da, recimo, Xavi galami na suigrače, kaže kapetan Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • astonvilla 18.07.2010.

    kriv je tulavi Marković,jer ga boli ona stvar za HNL,krivi su oni koji su dozvolili ovu smiješnu ligu 16,krivi su svi oni koji neće prstom mrdnuti da se to malo pokrene.....užas...liga nam je totalna katastrofa...treba ju zabraniti

  • zolee 18.07.2010.

    krivi su treneri, da sam ja trener i da igram protiv najljuceg rivala poslao bi igrača i da izginu na terenu

  • fnatic_zg 18.07.2010.

    Haha, di se ovi nasi igraci i treneri uvijek nadju usporedjivat sa ni manje ni vise nego s Barcom ili Realom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare