To je to što me zanima!

Tko je navijač koji je nokautirao huligane? Ima umjetni kuk, radi kao električar, a dobio je i sliku

Na obitelji igrača krenulo je stotinu maskiranih huligana, a Knoll nije dvoumio ni seknude nego im je stao "na crtu". Jednog po jednog je zadržao dok policija nije raščistila situaciju
Vidi originalni članak

Chris Knoll postao je heroj West Hama i Engleske. Britanac ima 58 godina i radi kao električar, a još od 80-ih godina redovito pohodi tribine i srčano navija za svoj West Ham. Nije ni slutio da će mu jedna utakmica donijeti status heroja među navijačima.

Nakon štu su huligani AZ-a pokušali doći do obitelji i prijatelja igrača West Hama nakon poraza u polufinalnoj utakmici Konferencijske lige, Knoll im je stao "na crtu" i nokautirao jednog po jednog. Navijači su ga prozvali 'anđeo Alkmaara', a javno su mu zahvalili i neki igrači West Hama čije je obitelji obranio od huligana. 

HEROJ KNOLLSY Spašavao navijače West Hama i borio se s huliganima. Sada su ga dočekali ovacijama...

Čekićari su u 37. kolu Premier lige slavili protiv Leedsa (3-1), a vjerna podrška svojim igračima bio je neuništivi Knollsy. Ostali navijači prepoznali su ga čim se pojavio na tribinama pa ga počastili gromoglasnim pljeskom i skandiranjem. Njegova popularnost u Engleskoj dostiže neviđene razmjere, a jedna umjetnica nacrtala je i sliku ovog već sad legendarnog događaja.

West Ham je izborio treće finale u povijesti, a igrat će ga 7. lipnja protiv Fiorentine u Pragu. Knollsy nije uspio doći do karte za finale, ali ne sumnjamo kako će ga klub nagraditi za njegov hrabri i neustrašivi čin kojim je izložio sebe kako bi spasio djecu i žene. Najmanje što je zaslužio nakon herojskog čina u Alkmaaru. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 1950 Ražine 23.05.2023.

    GSE

  • 23.05.2023.

    Ivanin tata...

  • GeneralPraljakUskoplje V 23.05.2023.

    Az Alkmaar se osramotio za cjeli život . Da su u Njemackoj ,poljskoj ili na balkanu , bilo bi mrtvih

Komentiraj...
Vidi sve komentare