To je to što me zanima!

Tko je trebao uzeti Zlatnu loptu?

Osvajanje Copa Americe ovog ljeta, što je njegov prvi trofej u 16 godina za Argentinu, zasigurno je prevagnulo u korist bivše zvijezde Barcelone, a sadašnje francuskog PSG-a
Vidi originalni članak

Lionel Messi pobijedio je u izboru France Footballa za najboljeg nogometaša svijeta. Završio je ispred Poljaka Roberta Lewandowskog i Talijana Jorginha.

RONALDO TEK ŠESTI Messi osvojio Zlatnu loptu pa rekao: Lewa je zaslužio nagradu

Dodjela nagrada održala se u Parizu, u Theatre du Chatelet, a Messiju je to je sedma Zlatna lopta u karijeri.

Osvajanje Copa Americe ovog ljeta, što je njegov prvi trofej u 16 godina za Argentinu, zasigurno je prevagnulo u korist bivše zvijezde Barcelone. Messi je šest puta do sada (2009., 2010., 2011., 2012., 2015. i 2019.) bio laureat u dresu Barçe, koju je ovog ljeta nakon 20 godina u suzama napustio i otišao u PSG.

Napadač Manchester Uniteda i Portugala Cristiano Ronaldo je šesti listi najboljih na svijetu, Kylian Mbappe deveti, a Neymar tek 16.

Talijan Gianluigi Donnarumma dobitnik je nagrade za najboljeg vratara, drugo mjesto pripalo je golmanu Chelseaja i Senegala Edouardu Mendyju, dok je na trećem mjestu vratar Atletico Madrida i Slovenije Jan Oblak.

Španjolka Alexia Putellas iz Barcelone najbolja je nogometašica, dok je najbolji mladi igrač Pedri, također iz Barcelone.

Mi vas pitamo tko je trebao osvojiti Zlatnu loptu.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • nottonightjosephine 30.11.2021.

    Fascinantno kako gospodin Lewandowski uopce prisustvuje ovoj farsi.

  • tardi 30.11.2021.

    Svake godine se mjenjaju kriteriji.Jedino je Messi konstanta.Treba ih je imati bar 10 dosad.

  • Miro1Miro2 30.11.2021.

    Prevara!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare