To je to što me zanima!

Tko je zgodniji od mene? Kiki zabio i pokazao isklesani torzo

Cristiano Ronaldo zabio je prvijenac za Juventus u Ligi prvaka i to protiv svog bivšeg kluba Manchester Uniteda u porazu 1-2. Pogodak je ipak slavio, a napravio je to na sebi svojstven način - pokazivanjem mišića
Vidi originalni članak

Bilo je to sjajno dodavanje Lea Bonuccija i briljantan volej Cristiana Ronalda za njegov prvi gol u sezoni u Ligi prvaka. Poveo je Juve protiv Manchester Uniteda, ali crveni vragovi su neočekivanim preokretom uspjeli slaviti 2-1.

Prvi je to gol Cristiana za Juve u Ligi prvaka, a čekao ga je u ovom natjecanju još od 5. travnja kada je upravo Juventusu zabio u dresu Real Madrida i to iz 'slavnog' penala Mehdija Benatije.

- Dominirali smo, ali smo se nekoliko puta opustili i to smo skupo platili. Manchester United ničime nije zaslužio pobjedu, poklonili smo im je - rekao je Ronaldo nakon utakmice pa dodao:

- Plasirat ćemo se dalje kao prvi iz skupine.

Ronaldo je pogodak Unitedu slavio, iako su navijači crvenih vragova očekivali da to neće napraviti. A proslavio je u stilu - okrenuo se prema kamerama, zadignuo je dres i pokazao savršeno isklesani torzo...

Bio je to okidač za navijače koji su Ronalda još jednom proglasili arogantnim,

Utakmicu je Ronaldo završio s osam pokušaja, a gol mu je bio jedini udarac u okvir gola.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • Vexido 08.11.2018.

    dobro da mu je ding dong mali , jer bi u suprotnom pokazivao i ding dong

  • glinac 08.11.2018.

    Kiki 😂😂😂😂

  • kuriboh 08.11.2018.

    kad će bog nogometa zabiti bivšem? haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare