To je to što me zanima!

Tko kaže da Europljani ne kuže bejzbol? Zaradio 14 mil. dolara

Istočnoeuropljanin mlađi od 30 godina pogodio je pobjednike prvih šest utakmica finala sjevernoameričke bejzbolske lige. Na taj šesti susret uplatio je čak osam milijuna dolara
Vidi originalni članak

Houston Astrosi su možda prvi put u karijeri postali prvaci MLB prvaci, odnosno sjevernoameričkog bejzbolskog prvenstva, no dobar dio slave uzeo im je nepoznati kladitelj iz Istočne Europe.

Čovjek je pogodio pobjednika u prvih šest utakmica finala. Zarada? 14 milijuna dolara. E, sad neka netko kaže da Europljani ne razumiju bejzbol.

I ono najbolje, nakon šestog pogotka je stao. Nije se kladio i na sedmu utakmicu, Astrosima i Dodgersima je ostavio da se bore za naslov, a on je odšetao s 14 'milijunčeka' u džepu.

Internet je 'poludio' za misterioznim kladiteljem za kojeg se jedino zna da je iz Istočne Europe te da ima manje od 30 godina.

Listići su uplaćeni u Las Vegasu, a kladitelj je svaki put uplaćivao cijeli prethodno osvojeni dobitak. Tako je uoči šeste utakmice uplatio osam milijuna dolara da će Dodgersi izboriti sedmu utakmicu.

Pogodio je te je postao bogatiji za 14 milijuna dolara. I povukao se u najboljem trenutku...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • pušenjeubija 02.11.2017.

    heh...eto ja danas ušao u minus na svom profilu kladionice..tko još to uspije nek se mi javi.. :)

  • 02.11.2017.

    u bejzbolu su svi jaki timovi odlučuj nijanse

  • mr_bizonko 02.11.2017.

    I onda je došao svizac i zamotao čokoladu u omot. Nije bezveze ona: "Lažeš ko 24sata."

Komentiraj...
Vidi sve komentare