To je to što me zanima!

To je ljubav: Navijači Osijeka dirnuli igrače nakon utakmice

Kohorta je nakon utakmice protiv Splita došla pred svlačionicu. Pjevali su i podržali igrače i klub koji je u teškom stanju. Igrači su izašli i bacili navijačima dresove...
Vidi originalni članak

Nogometaši Osijeka sjedili su u svlačionici nakon utakmice protiv Splita u Gradskom vrtu. Odigrali su 0-0. Predzadnja su momčad lige kojoj prijeti financijski kolaps.

I dok su oni sjedili i razmišljali o nekim boljim vremenima, dirnuli su ih navijači.

Orila se pjesma Kohorte pred svlačionicom. Navijači Osijeka pokazali su što je ljubav prema klubu, pokazali su da se neke stvari ne mogu kupiti novcem. Pogledajte fotografije koje je snimio PIXSELLOV fotograf, Davor Javorović.

Navijači su se spontano okupili ispred svlačionice, a policija je osiguravala da ne dođu preblizu, iako za to nije bilo potrebe. Igrači su čuli pjesmu i odmah izašli iz svlačionice. Bili su oduševljeni. Bacili su dresove i obećali navijačima da će na terenu ostaviti sve. 

Uz takve navijače to i nije preteško...

HNL, 16. kolo

  • Osijek - Split 0-0
Idi na 24sata

Komentari 47

  • minx007 11.11.2013.

    svaka cast lege,poz iz Čakovca

  • Bad Blue Boy 10.11.2013.

    Bravo!Svaka cast!Tako se voli svoj klub...

  • NERON13 10.11.2013.

    Da ,navijači su se pokazali,u ovome slučaju,ali uopće mi nije jasno zašto i zbog čega se pali pirotehnika. klub nema ni za suhu kiflu a navijači uzrokuju direktnu štetu klubu koji vole. dečki,sačuvajte pirotehniku za neka sretnija vremena a ne i ono malo novaca što klub ima kroz glupe kazne mora uplaćivati hns-u.

Komentiraj...
Vidi sve komentare