To je to što me zanima!

Tokić: Ovo je odličan rezultat! Konačno da nismo primili gol

Prije svega čestitao bih svojim igračima i svim ljudima koji su slagali ovu momčad, jer Lokomotiva je zadnje četiri godine prisutna na europskoj sceni, rekao je trener "lokosa" Mario Tokić
Vidi originalni članak

Lokomotiva je s tri komada ispratila finski RoPS te izborila povijesno treće pretkolo Europske lige i utakmicu protiv Vorskle iz Poltave. 

Mladu momčad s Kajzerice preuzeo je Mario Tokić, i to nakon što je trener Valentin Barišić napustio igrače i dan prije utakmice u Andori protiv Santa Colome otišao zbog privatnih razloga. 

Više se nije vraćao, a na njegovo mjesto došao je Mario Tokić.

I odradio sjajan posao.

- Prije svega čestitao bih svojim igračima i svim ljudima koji su slagali ovu momčad, jer Lokomotiva je zadnje četiri godine prisutna na europskoj sceni. Ovo je jedan odličan rezultat i moramo biti sretni - rekao je Tokić i osvrnuo se na utakmicu.

- Nismo srljali, ali i nismo bili ni pasivni. Stvarali su nam pritisak međutim ekipa je odlično reagirala. Nakon promašenog penala dečki su ostali hladne glave. Veseli mi sto nismo primili gol. Ovo je nakon dugo vremena prva utakmica u kojoj nismo primili gol i sretan sam što smo se popravili po tom plan - kaže Tokić, čiju momčad sad čeka daleko ozbiljniji suparnik.

- Bili smo isključivo koncentrirani na ovu utakmicu. Znamo da je Vorskla prava i jaka momčad, očekuje nas čvrsta utakmica protiv iskusnog suparnika, no mi se sigurno nećemo predati - rekao je trener "lokosa".

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Marko Pejić 22.07.2016.

    mozete vi misliti sta hocete ,al lokomotiva je ima puno srece , skoro svaki gol im je obranio gloman ili slicno i odbje se njima

  • M 22.07.2016.

    To rođo, samo .ebi sa Lokosima sve po redu :D

  • ante_08022 21.07.2016.

    Svaka cast lokosi!!! A za tokić imam samo riječ hvale, otkad je preuzeo momčad još je bez poraza. Samo tako dalje! Sad još neka hajduk prođe rumunje i savršeni dani za HR nogomet!

Komentiraj...
Vidi sve komentare